Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Defterdarı Taş, Belediye Başkanı Seçen’i ziyaret etti

NEVŞEHİR 25.02.2019 - 14:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Defterdarı Taş, Belediye Başkanı Seçen’i ziyaret etti

Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte 30. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.
  Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş, Gelir Müdür Vekili Nuran Neylüfer, Vergi Dairesi Müdürü Necdet İnce, Muhasebe Müdürü Hasan Çelik, Muhakemet Müdür Vekili Nurdan Çüçen ve Personel Müdür Vekili Ayhan Mert’in de hazır bulunduğu ziyarette, 30. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.   Vergi bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini yaygın hale getirilmesini amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 30. sunun düzenlendiğini söyleyen İl Defterdarı Orhan Taş, verginin toplumsal kalkınma ve büyüme başta olmak üzere her alanda sağlanacak gelişmedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi için azami gayret gösterdiklerini söyledi. Taş, vergi konusunda son yıllarda toplumda önemli bir bilincin oluştuğunu belirterek, küçük yaşlardan itibaren vergi bilincinin geliştirilmesi için okullarda, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında bir dizi etkinliklerin de düzenlendiğini ifade etti.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 30.Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Seçen, verginin Türkiye’nin hedeflediği büyüme hedeflerine ulaşma yönünde vazgeçilmez bir değer olduğunun tüm toplum genelinde yaygın bir düşünce olarak ele alınması gerektiğine inandığını kaydetti.
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte 30. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.

 

Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş, Gelir Müdür Vekili Nuran Neylüfer, Vergi Dairesi Müdürü Necdet İnce, Muhasebe Müdürü Hasan Çelik, Muhakemet Müdür Vekili Nurdan Çüçen ve Personel Müdür Vekili Ayhan Mert’in de hazır bulunduğu ziyarette, 30. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

 

Vergi bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini yaygın hale getirilmesini amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 30. sunun düzenlendiğini söyleyen İl Defterdarı Orhan Taş, verginin toplumsal kalkınma ve büyüme başta olmak üzere her alanda sağlanacak gelişmedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi için azami gayret gösterdiklerini söyledi. Taş, vergi konusunda son yıllarda toplumda önemli bir bilincin oluştuğunu belirterek, küçük yaşlardan itibaren vergi bilincinin geliştirilmesi için okullarda, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında bir dizi etkinliklerin de düzenlendiğini ifade etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 30.Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Seçen, verginin Türkiye’nin hedeflediği büyüme hedeflerine ulaşma yönünde vazgeçilmez bir değer olduğunun tüm toplum genelinde yaygın bir düşünce olarak ele alınması gerektiğine inandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.