Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Emniyet Müdürü Artunay Kardelen Koleji’ni Ziyaret Etti

EĞİTİM 22.02.2017 - 15:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Emniyet Müdürü Artunay Kardelen Koleji’ni Ziyaret Etti

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ziyarette bulundu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ziyarette bulundu.   Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe İl Emniyet Müdürü Artunay’ı makamında ağırladı.   Kardelen Koleji ilkokul müdürü Faruk Çamcı ile Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert’inde bulunduğu sohbette İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay hem uzman kadrosu hem de yeni yapılan modern binaları ile ilimiz eğitimine hemen her yıl artarak yaptıkları yatırımlardan dolayı Kardelen Koleji’ni tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.   Sohbetin ardından Kardelen Koleji’nde yapımı hala devam eden konferans salonu ve yemekhane’yi gezerek inşaat hakkında bilgiler alan Artunay, bu önemli eğitim yatırımının hem Kardelen Kolejine hem de ilimiz eğitimine oldukça faydalı olacağına inandığını belirtti.   İl Emniyet Müdürü Artunay’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe kendilerine teşekkür etti.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ziyarette bulundu.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ziyarette bulundu.

 

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe İl Emniyet Müdürü Artunay’ı makamında ağırladı.

 

Kardelen Koleji ilkokul müdürü Faruk Çamcı ile Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert’inde bulunduğu sohbette İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay hem uzman kadrosu hem de yeni yapılan modern binaları ile ilimiz eğitimine hemen her yıl artarak yaptıkları yatırımlardan dolayı Kardelen Koleji’ni tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Sohbetin ardından Kardelen Koleji’nde yapımı hala devam eden konferans salonu ve yemekhane’yi gezerek inşaat hakkında bilgiler alan Artunay, bu önemli eğitim yatırımının hem Kardelen Kolejine hem de ilimiz eğitimine oldukça faydalı olacağına inandığını belirtti.

 

İl Emniyet Müdürü Artunay’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe kendilerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.