Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel Meclis Başkanı Dinç, Başer’i tebrik etti

GÜNCEL 27.12.2019 - 16:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Genel Meclis Başkanı Dinç, Başer’i tebrik etti

İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.
  İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, geçtiğimiz günlerde Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığına atanan Muammer Başer’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Dinç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla kurulan ve ardından tüm Türkiye’de örgütlenen Küresel Gazeteciler Konseyi ilk olarak ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Nevşehir’de Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanlığı görevine siz atandınız. Geçmişte olduğu gibi bugünde sizler Nevşehir için başarılı çalışmalara imza atacağınızdan en küçük şüphemiz bulunmuyor. Küresel Gazeteciler Konseyi olarak Nevşehir’de yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim” dedi.   Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer’de ziyaretlerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’e teşekkür ederken konseyin Nevşehir’de yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, geçtiğimiz günlerde Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığına atanan Muammer Başer’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Dinç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla kurulan ve ardından tüm Türkiye’de örgütlenen Küresel Gazeteciler Konseyi ilk olarak ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Nevşehir’de Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanlığı görevine siz atandınız. Geçmişte olduğu gibi bugünde sizler Nevşehir için başarılı çalışmalara imza atacağınızdan en küçük şüphemiz bulunmuyor. Küresel Gazeteciler Konseyi olarak Nevşehir’de yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim” dedi.

 

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer’de ziyaretlerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’e teşekkür ederken konseyin Nevşehir’de yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.