Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel Meclisi 01 Kasım’da toplanıyor

SİYASET 30.10.2019 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Genel Meclisi 01 Kasım’da toplanıyor

Nevşehir İl Genel Meclisi 01 Kasımda toplanacak. Toplantıların genelinde 2020 yılı yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının taşlat bütçesi ele alınacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi 01 Kasımda toplanacak. Toplantıların genelinde 2020 yılı yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının taşlat bütçesi ele alınacak.   Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’in başkanlığında toplanacak olan il genel meclisi Kasım ayı toplantısında Acıgöl – Gülşehir arası yolun sıcak asfaltlanması hususunun 2020 yatırım programına alınması konusu da ele alınacak.   İl Özel idaresi bünyesindeki müdürlüklerin bütçelerinin Plan bütçe komisyonu tarafından rapor doğrultusunda ele alınacağı toplantıda yatırımcı kamu kuruluşlarının ödenek teklifleri doğrultusunda bütçeleri de değerlendirilecek.
Nevşehir İl Genel Meclisi 01 Kasımda toplanacak. Toplantıların genelinde 2020 yılı yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının taşlat bütçesi ele alınacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi 01 Kasımda toplanacak. Toplantıların genelinde 2020 yılı yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının taşlat bütçesi ele alınacak.

 

Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’in başkanlığında toplanacak olan il genel meclisi Kasım ayı toplantısında Acıgöl – Gülşehir arası yolun sıcak asfaltlanması hususunun 2020 yatırım programına alınması konusu da ele alınacak.

 

İl Özel idaresi bünyesindeki müdürlüklerin bütçelerinin Plan bütçe komisyonu tarafından rapor doğrultusunda ele alınacağı toplantıda yatırımcı kamu kuruluşlarının ödenek teklifleri doğrultusunda bütçeleri de değerlendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.