MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl genel meclisi 05 Ekim'de toplanıyor

SİYASET 01.10.2020 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl genel meclisi 05 Ekim'de toplanıyor

Nevşehir İl Genel Meclisinin Ekim ayı toplantıları 05 Ekim Pazartesi günü başlayacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisinin Ekim ayı toplantıları 05 Ekim Pazartesi günü başlayacak.     Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'in başkanlığında yapılacak olan il genel meclisi toplantılarında Hayırsever Mesut Çetin'in kendi adının da verileceği ana okulu yapımına yapacağı 620 bin TL'lik paranın il özel idaresine bağış olarak kabul edilmesi, Merkeze bağlı Alacaşar köyünde konut alanı olarak değerlendirmek istenen alan ile ilgili bayındırlık komisyonunca hazırlanın raporun görüşülmesi, 2021 yılı performans taslağının görüşülmesi konuları yer alacak.    
Nevşehir İl Genel Meclisinin Ekim ayı toplantıları 05 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisinin Ekim ayı toplantıları 05 Ekim Pazartesi günü başlayacak.  

 

Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'in başkanlığında yapılacak olan il genel meclisi toplantılarında Hayırsever Mesut Çetin'in kendi adının da verileceği ana okulu yapımına yapacağı 620 bin TL'lik paranın il özel idaresine bağış olarak kabul edilmesi, Merkeze bağlı Alacaşar köyünde konut alanı olarak değerlendirmek istenen alan ile ilgili bayındırlık komisyonunca hazırlanın raporun görüşülmesi, 2021 yılı performans taslağının görüşülmesi konuları yer alacak.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.