MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl genel meclisi 06 Ocak’ta toplanıyor

NEVŞEHİR 02.01.2020 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl genel meclisi 06 Ocak’ta toplanıyor

Nevşehir il genel meclisi 2020 yılının ilk toplantısını önümüzdeki hafta başında yapacak.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il genel meclisi 2020 yılının ilk toplantısını önümüzdeki hafta başında yapacak.   06 Ocak Pazartesi günü yapılacak olan il genel meclisinin toplantısında Camiatik mahallesindeki bir arazinin Nevşehir Belediyesi ile takası, Karasenir köyü muhtarlığının il özel idaresine ait kargir dükkanının köy muhtarlığına tahsisi talebi, il özel idaresi araç parkındaki araçların kira bedellerinin yeniden belirlenmesi, Sayıştay denetçileri tarafından hazırlanın denetim raporlarının il genel meclisinin bilgisine sunulması, Mülkiye müfettişi tarafından hazırlanan teftiş raporunun meclise sunulması gibi konular da ele alınacak.
Nevşehir il genel meclisi 2020 yılının ilk toplantısını önümüzdeki hafta başında yapacak.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il genel meclisi 2020 yılının ilk toplantısını önümüzdeki hafta başında yapacak.

 

06 Ocak Pazartesi günü yapılacak olan il genel meclisinin toplantısında Camiatik mahallesindeki bir arazinin Nevşehir Belediyesi ile takası, Karasenir köyü muhtarlığının il özel idaresine ait kargir dükkanının köy muhtarlığına tahsisi talebi, il özel idaresi araç parkındaki araçların kira bedellerinin yeniden belirlenmesi, Sayıştay denetçileri tarafından hazırlanın denetim raporlarının il genel meclisinin bilgisine sunulması, Mülkiye müfettişi tarafından hazırlanan teftiş raporunun meclise sunulması gibi konular da ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.