Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel Meclisinin Şubat ayı toplantıları başlıyor

SİYASET 30.01.2020 - 12:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Genel Meclisinin Şubat ayı toplantıları başlıyor

Nevşehir İl Genel Meclisi toplantıları 03 Şubat Pazartesi gününden itibaren başlıyor.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi toplantıları 03 Şubat Pazartesi gününden itibaren başlıyor.   İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’in başkanlığında yapılacak olan toplantıların bu ayki gündeminde Ürgüp ilçesine bağlı Başdere köyü muhtarlığının il özel idaresi mülkiyetindeki eski fırını yeniden faaliyete geçirmek istemesi ve eski fırının muhtarlığa tahsisi, Acıgöl ilçesine bağlı İnallı Köyü muhtarlığının yine mülkiyeti özel idareye ait olan evi misafirhane ve kütüphane olarak değerlendirmek istemesi, Nevşehir merkez Raşitbey, Eskili ve Camiatik mahallelerinde bulunan taşınmazların Nevşehir Belediyesi ile takas edilmesi konuları ele alınacak.
Nevşehir İl Genel Meclisi toplantıları 03 Şubat Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi toplantıları 03 Şubat Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’in başkanlığında yapılacak olan toplantıların bu ayki gündeminde Ürgüp ilçesine bağlı Başdere köyü muhtarlığının il özel idaresi mülkiyetindeki eski fırını yeniden faaliyete geçirmek istemesi ve eski fırının muhtarlığa tahsisi, Acıgöl ilçesine bağlı İnallı Köyü muhtarlığının yine mülkiyeti özel idareye ait olan evi misafirhane ve kütüphane olarak değerlendirmek istemesi, Nevşehir merkez Raşitbey, Eskili ve Camiatik mahallelerinde bulunan taşınmazların Nevşehir Belediyesi ile takas edilmesi konuları ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.