MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Güvenlik ve Koordinasyon Merkezi Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR 12.09.2018 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Güvenlik ve Koordinasyon Merkezi Toplantısı Yapıldı

İl Güvenlik ve Koordinasyon Merkezi Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.
  Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdür Vekili Emin Çakı ile kurum temsilcileri katıldı.   Toplantıda, İl Güvenlik ve Koordinasyon Merkezi Toplantısına ilaveten İçişleri Bakanlığının Genelgesine istinaden, Üniversitelerimiz, İlköğretim, Lise ve dengi okullar ile özel ve resmi yurtlarda eğitim/öğretim ortamının bozulmasına yönelik faaliyetlerin önüne geçilmesi ve gerekli emniyet tedbirlerinin alınması konuları görüşüldü.   Yapılan toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sunum yapıldı.   Toplantının sonunda, hayırlı ve sorunsuz bir Eğitim-Öğretim yılı geçirilmesi temennisinde bulunan Vali Aktaş, yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi açısından tüm ilgili kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak, üniversite ve yurt bölgelerinde öğrencilerle ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.
İl Güvenlik ve Koordinasyon Merkezi Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdür Vekili Emin Çakı ile kurum temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda, İl Güvenlik ve Koordinasyon Merkezi Toplantısına ilaveten İçişleri Bakanlığının Genelgesine istinaden, Üniversitelerimiz, İlköğretim, Lise ve dengi okullar ile özel ve resmi yurtlarda eğitim/öğretim ortamının bozulmasına yönelik faaliyetlerin önüne geçilmesi ve gerekli emniyet tedbirlerinin alınması konuları görüşüldü.

 

Yapılan toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sunum yapıldı.

 

Toplantının sonunda, hayırlı ve sorunsuz bir Eğitim-Öğretim yılı geçirilmesi temennisinde bulunan Vali Aktaş, yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi açısından tüm ilgili kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak, üniversite ve yurt bölgelerinde öğrencilerle ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.