MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl İdare Kurulu Toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 28.03.2020 - 13:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl İdare Kurulu Toplantısı yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda bugün saat 09.00 da tüm Valiliklerde eş zamanlı olduğu gibi ilimizde de Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında korona virüs (Kovid-19) salgının yayılmasını önlemek için İl İdare Kurulu toplantısı yapıldı.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda bugün saat 09.00 da tüm Valiliklerde eş zamanlı olduğu gibi Nevşehir'de de Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında koronavirüs (Kovid-19) salgının yayılmasını önlemek için İl İdare Kurulu toplantısı yapıldı.   Toplantıda; koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması, bugüne kadar alınan tedbirlere vatandaşların en üst düzeyde riayet etmeleri ve vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamalarının sağlanmasına yönelik konular görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu.   Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Aydın Abak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, İl Defterdarı Orhan Taş ve İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda bugün saat 09.00 da tüm Valiliklerde eş zamanlı olduğu gibi ilimizde de Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında korona virüs (Kovid-19) salgının yayılmasını önlemek için İl İdare Kurulu toplantısı yapıldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda bugün saat 09.00 da tüm Valiliklerde eş zamanlı olduğu gibi Nevşehir'de de Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında koronavirüs (Kovid-19) salgının yayılmasını önlemek için İl İdare Kurulu toplantısı yapıldı.

 

Toplantıda; koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması, bugüne kadar alınan tedbirlere vatandaşların en üst düzeyde riayet etmeleri ve vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamalarının sağlanmasına yönelik konular görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Aydın Abak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, İl Defterdarı Orhan Taş ve İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.