Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl İstihdam kurul toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 19.04.2019 - 16:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl İstihdam kurul toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Nisan ayı 2019 toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.
  İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Nisan ayı 2019 toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.   Önceki alınan kararların değerlendirilmesi ile başlayan toplantı; Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata’nın, 2019 yılı ilk 3 aylık faaliyetleri hakkında Kurul’a bilgi vermesi ile devam etti.   Toplantıda; “Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Yürütme Kurulu tarafından 2018 yılı Faaliyet Raporunun Kurul tarafından onaylanması; Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında işbirliği şeklinde 6 grup toplam 15 kişilik Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Protokolünün yapılmasının onaylanması; İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri ve Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanlarında Yoğunlaştırılmış alan eğitimine geçilmesi taleplerinin görüşülerek, Karara bağlanması; İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Kozaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Konaklama ve Seyahat Alanında ‘Kat Hizmetleri’ dalının kapatılması, ‘Ön Büro’ dalının açılması ile ilgili taleplerin Kurul’da görüşülerek, Karara bağlanması; Tarımsal alandaki gelişmeler ve istihdam imkanları konusunda bilgi verilmesi” ile ilgili konular görüşüldü.   Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.   Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Arif Sıddık Barata ile ilgili kurum müdürleri katıldı.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Nisan ayı 2019 toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Nisan ayı 2019 toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Önceki alınan kararların değerlendirilmesi ile başlayan toplantı; Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata’nın, 2019 yılı ilk 3 aylık faaliyetleri hakkında Kurul’a bilgi vermesi ile devam etti.

 

Toplantıda; “Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Yürütme Kurulu tarafından 2018 yılı Faaliyet Raporunun Kurul tarafından onaylanması; Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında işbirliği şeklinde 6 grup toplam 15 kişilik Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Protokolünün yapılmasının onaylanması; İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri ve Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanlarında Yoğunlaştırılmış alan eğitimine geçilmesi taleplerinin görüşülerek, Karara bağlanması; İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Kozaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Konaklama ve Seyahat Alanında ‘Kat Hizmetleri’ dalının kapatılması, ‘Ön Büro’ dalının açılması ile ilgili taleplerin Kurul’da görüşülerek, Karara bağlanması; Tarımsal alandaki gelişmeler ve istihdam imkanları konusunda bilgi verilmesi” ile ilgili konular görüşüldü.

 

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Arif Sıddık Barata ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.