Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İL İSTIHDAM VE MESLEKI EĞITIM KURULLARI TOPLANTISI YAPILDI

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2013 - 11:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İL İSTIHDAM VE MESLEKI EĞITIM KURULLARI TOPLANTISI YAPILDI

 Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne katılımı öncesinde Mali işbirliği çerçevesinde yürütülmekte olan, 'Aşı ve Serumların Kalite Kontrol Testleriö ne yönelik AB Eşleştirme Projesi'nin Uluslararası Kongresi Nevşehir'de başladı.     Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Ceylan'ın yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İŞKUR İl Müdürü İlhan Temel, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cengiz Yıldız ve kurul üyesi sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.     Toplantıda İŞKUR ile Ticaret ve Sanayi Odası arasında 150 kişilik Girişimcilik Eğitimi Protokolüne uygun olarak son 25 kişilik grubun kendi işini kurmak isteyen engelli isteklilere ayrılması ve kurul tarafından 2012 yılı Ekim ayı toplantısında 110 kişi olarak kararlaştırılan 2013 yılı içerisinde düzenlenecek Girişimcilik Eğitim Programlarının 150 kişi olarak güncellenmesine karar verildi.     Toplantıda ayrıca İŞKUR İl Müdürü İlhan Temel tarafından kurul üyelerine İŞKUR'un 2013 yılının ilk 9 ayında yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verildi.
 Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne katılımı öncesinde Mali işbirliği çerçevesinde yürütülmekte olan, 'Aşı ve Serumların Kalite Kontrol Testleriö ne yönelik AB Eşleştirme Projesi'nin Uluslararası Kongresi Nevşehir'de başladı.

    Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Ceylan'ın yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İŞKUR İl Müdürü İlhan Temel, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cengiz Yıldız ve kurul üyesi sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

    Toplantıda İŞKUR ile Ticaret ve Sanayi Odası arasında 150 kişilik Girişimcilik Eğitimi Protokolüne uygun olarak son 25 kişilik grubun kendi işini kurmak isteyen engelli isteklilere ayrılması ve kurul tarafından 2012 yılı Ekim ayı toplantısında 110 kişi olarak kararlaştırılan 2013 yılı içerisinde düzenlenecek Girişimcilik Eğitim Programlarının 150 kişi olarak güncellenmesine karar verildi.

    Toplantıda ayrıca İŞKUR İl Müdürü İlhan Temel tarafından kurul üyelerine İŞKUR'un 2013 yılının ilk 9 ayında yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.