MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

GÜNCEL 21.01.2019 - 14:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.
  Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Vekili Fazlı Küçük, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi, Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata, STK Temsilcileri ve Kurul Üyeleri katıldı. Kurul Üyelerinin hazır bulunduğu toplantı, önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi ile başladı ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata’nın, 2018 yılı faaliyetleri hakkında kurula bilgi vermesi ve Denetleme Kurulu’nun 5 Kurul olarak seçilmesi ile devam etti. Akabinde; “Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu tarafından hazırlanan 2019 yılı Eğitim Planı’nın Kurul tarafından onaylanması, kendi işini kurmak isteyen ve proje sunan engelli ve eski hükümlülerin projelerinin değerlendirilmesi”, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün taleplerin kurulda görüşülerek, karara bağlanması” ile ilgili konular görüşülerek, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu tarafından hazırlanan 2018 yılı faaliyetleri ile 2019 Yılı Eğitim Planı’nın yer aldığı bilgilendirme sunusu ile devam etti. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Vekili Fazlı Küçük toplantıda, Türkiye İş Kurumu’nun faaliyetleri, istihdam alanındaki çalışmaları ve teşviklerle ilgili projeler hakkında kurula bilgi verdi. Daha sonra toplantı; diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Vekili Fazlı Küçük, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi, Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata, STK Temsilcileri ve Kurul Üyeleri katıldı.

Kurul Üyelerinin hazır bulunduğu toplantı, önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi ile başladı ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata’nın, 2018 yılı faaliyetleri hakkında kurula bilgi vermesi ve Denetleme Kurulu’nun 5 Kurul olarak seçilmesi ile devam etti.

Akabinde; “Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu tarafından hazırlanan 2019 yılı Eğitim Planı’nın Kurul tarafından onaylanması, kendi işini kurmak isteyen ve proje sunan engelli ve eski hükümlülerin projelerinin değerlendirilmesi”, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün taleplerin kurulda görüşülerek, karara bağlanması” ile ilgili konular görüşülerek, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu tarafından hazırlanan 2018 yılı faaliyetleri ile 2019 Yılı Eğitim Planı’nın yer aldığı bilgilendirme sunusu ile devam etti.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Vekili Fazlı Küçük toplantıda, Türkiye İş Kurumu’nun faaliyetleri, istihdam alanındaki çalışmaları ve teşviklerle ilgili projeler hakkında kurula bilgi verdi.

Daha sonra toplantı; diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.