Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Jandarma Komutanı Ertuğrul’dan Ünver’e Veda Ziyareti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2014 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Jandarma Komutanı Ertuğrul’dan Ünver’e Veda Ziyareti

Yaş haddinden emekliye ayrılacak olan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e veda ziyaretinde bulundu.  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek İl  Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul’un görev yaptığı süreçte önemli hizmetler sunduğunu ifade etti. Ünver,  yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan Nevşehir İl Jandarma Komutanı  Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul’a,  bundan sonraki yaşamında  ailesi ile birlikte mutlu ve sağlıklı bir hayat dileğinde bulundu.  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul’a ziyaretin anısına Avanos toprağından yapılı anfora ile Nevşehir Belediyesi Kültür yayınlarından bir set hediye etti.  
Yaş haddinden emekliye ayrılacak olan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e veda ziyaretinde bulundu. 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek İl  Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul’un görev yaptığı süreçte önemli hizmetler sunduğunu ifade etti. Ünver,  yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan Nevşehir İl Jandarma Komutanı  Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul’a,  bundan sonraki yaşamında  ailesi ile birlikte mutlu ve sağlıklı bir hayat dileğinde bulundu. 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul’a ziyaretin anısına Avanos toprağından yapılı anfora ile Nevşehir Belediyesi Kültür yayınlarından bir set hediye etti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.