Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Jandarma Komutanı Yiğit, Seçen'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 09.05.2018 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Jandarma Komutanı Yiğit, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.   Sahip olduğu değerler itibariyle bir dünya şehri olan Nevşehir’in aynı zamanda huzurlu ve güvenli bir şehir olduğuna dikkat çeken Seçen, şehrin huzurlu ve güvenli bir konumda olması yönünde çaba harcayan Emniyet ve Jandarma ekiplerinin bu noktada önemli bir görev üstlendiğini belirtti.   Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit’ de ,Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e, görevinde başarılar dileğini iletti.
Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Sahip olduğu değerler itibariyle bir dünya şehri olan Nevşehir’in aynı zamanda huzurlu ve güvenli bir şehir olduğuna dikkat çeken Seçen, şehrin huzurlu ve güvenli bir konumda olması yönünde çaba harcayan Emniyet ve Jandarma ekiplerinin bu noktada önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

 

Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit’ de ,Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e, görevinde başarılar dileğini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.