Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 15.10.2019 - 21:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de devam eden yatırımların genel değerlendirmesinin yapıldığı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.
  Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de devam eden yatırımların genel değerlendirmesinin yapıldığı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.   Valilik Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, Vali İlhami Aktaş yaptığı konuşmada şunları kaydetti:   “Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar kapsamında İl Koordinasyon Kurulu Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim aylarında olmak üzere yılda 4 kere yapılmasını öngörmektedir. 2019 yılına ilişkin Koordinasyon Kurulu Toplantı takvimine göre; İlimiz Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısını 23 Temmuz 2019 tarihinde yaptık. Bugün ise, 4. Dönem Toplantısını icra etmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum. Toplantımız; yatırımların hızlanarak devam edeceği bir dönemin öncesinde yapılmaktadır. Bu açıdan dönem içinde karşılaşılacak muhtemel aksaklıkların ve koordinasyonu gerektiren konuların yatırımcı kuruluşlarımızca bugün burada dile getirilerek önlem alınması gerekmektedir. 2019 yılı itibarıyla İlimiz genelinde toplam 169 proje bulunduğu görülmektedir. Bu projelerden 62’si tamamlanmış, 87’si devam etmekte, 7 proje ihale aşamasında, 13 projeye ise hiç başlanamamıştır. Yeni bir yatırım dönemine başlarken öncelikle kuruluşlarımızın yürütecekleri projelerle ilgili tüm kesimlerle gerekli koordinasyonu sağlayarak işe başlamaları önem arz etmektedir. Yıl içinde yürütülecek çalışmalara ilişkin ayrıntılı planların hazırlanarak karşılaşılabilecek menfi durumlara göre analizler yapılması ve alternatifler oluşturulması son derece önemlidir. Yatırımcı kuruluş temsilcilerimiz, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları ile işbirliği halinde olmalı ve bilgi alışverişinde bulunmalıdırlar. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.   Daha sonra toplantıda, 2019 Yılının 3. Dönemin Değerlendirilmesi, Yatırımcı Kurumların Kurula Bilgi Sunumları, Koordinasyonu Gerektiren Hususların Değerlendirilmesi, ilgili Bölge ve İl Müdürleri sunumlarını gerçekleştirerek, kurumların yatırımları hakkında katılımcılara bilgi verdi.   Görüş, öneri, istek ve taleplerin ardından toplantı sona erdi.   Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Aydın Abak, İlçe Kaymakamları, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Bölge Müdürleri, Belediye Başkanları, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, kurum müdürleri, oda başkanları, ilgili daire müdürleri ve yatırımcı kuruluşlar katıldı.
Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de devam eden yatırımların genel değerlendirmesinin yapıldığı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

 

Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de devam eden yatırımların genel değerlendirmesinin yapıldığı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, Vali İlhami Aktaş yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 

“Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar kapsamında İl Koordinasyon Kurulu Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim aylarında olmak üzere yılda 4 kere yapılmasını öngörmektedir. 2019 yılına ilişkin Koordinasyon Kurulu Toplantı takvimine göre; İlimiz Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısını 23 Temmuz 2019 tarihinde yaptık. Bugün ise, 4. Dönem Toplantısını icra etmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum. Toplantımız; yatırımların hızlanarak devam edeceği bir dönemin öncesinde yapılmaktadır. Bu açıdan dönem içinde karşılaşılacak muhtemel aksaklıkların ve koordinasyonu gerektiren konuların yatırımcı kuruluşlarımızca bugün burada dile getirilerek önlem alınması gerekmektedir. 2019 yılı itibarıyla İlimiz genelinde toplam 169 proje bulunduğu görülmektedir. Bu projelerden 62’si tamamlanmış, 87’si devam etmekte, 7 proje ihale aşamasında, 13 projeye ise hiç başlanamamıştır. Yeni bir yatırım dönemine başlarken öncelikle kuruluşlarımızın yürütecekleri projelerle ilgili tüm kesimlerle gerekli koordinasyonu sağlayarak işe başlamaları önem arz etmektedir. Yıl içinde yürütülecek çalışmalara ilişkin ayrıntılı planların hazırlanarak karşılaşılabilecek menfi durumlara göre analizler yapılması ve alternatifler oluşturulması son derece önemlidir. Yatırımcı kuruluş temsilcilerimiz, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları ile işbirliği halinde olmalı ve bilgi alışverişinde bulunmalıdırlar. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Daha sonra toplantıda, 2019 Yılının 3. Dönemin Değerlendirilmesi, Yatırımcı Kurumların Kurula Bilgi Sunumları, Koordinasyonu Gerektiren Hususların Değerlendirilmesi, ilgili Bölge ve İl Müdürleri sunumlarını gerçekleştirerek, kurumların yatırımları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 

Görüş, öneri, istek ve taleplerin ardından toplantı sona erdi.

 

Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Aydın Abak, İlçe Kaymakamları, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Bölge Müdürleri, Belediye Başkanları, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, kurum müdürleri, oda başkanları, ilgili daire müdürleri ve yatırımcı kuruluşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.