Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Müftülüğü Rehabilitasyon Merkezi ve Yetiştirme Yurduna Kitap Seti Hediye Etti.

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2013 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Müftülüğü Rehabilitasyon Merkezi ve Yetiştirme Yurduna Kitap Seti Hediye Etti.

Ziyarette İl Müdürü Hüseyin Şener, Müftü Vekili Bolat ve Müftü Yardımcısı Altunkaya’ya Yetiştirme Yurdu ve Rehabilitasyon Merkezleri hakkında bilgiler verdi. Müdür Şener, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtti.  Diyanet İşleri Başkanlığı ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokolle Başkanlık yayınlarından imkânlar ölçüsünde Bakanlığa bağlı kuruluşlardan Nevşehir Yetiştirme Yurdu ve Hacı Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezinin kütüphanelerine ücretsiz olarak kitaplar hediye edildi. Nevşehir İl Müftü Vekili Yaşar Bolat ve Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya Nevşehir Yetiştirme Yurdu Müdür Vekili Ecevit Özcan‘ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yusuf Salman’da hazır bulundu.  Yurtta kalan çocuklar hakkında Müdür Özcan’dan bilgiler alan Müftü vekili Bolat; Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitap setini kütüphanelerine koymak üzere yurt müdürü Özcan’a teslim etti.           Daha sonra heyet, Zihinsel Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Hacı Rasim Uzer İş Eğitim Okulunu ziyaret etti. Ziyarette Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muammer Bilgin’de hazır bulundu.  Burada da müdür Bilgin’in refakatinde okul ve rehabilitasyon merkezini gezerek, bilgiler alan Müftü Vekili Yaşar Bolat ve Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya, yürütülen hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, bilgi alış-verişinde bulunuldu.  Sohbet sonrası Müftü Vekili Bolat, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitap setini, kütüphanelerine koymak üzere müdür Bilgin’e teslim etti. 

Ziyarette İl Müdürü Hüseyin Şener, Müftü Vekili Bolat ve Müftü Yardımcısı Altunkaya’ya Yetiştirme Yurdu ve Rehabilitasyon Merkezleri hakkında bilgiler verdi.

Müdür Şener, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtti. 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokolle Başkanlık yayınlarından imkânlar ölçüsünde Bakanlığa bağlı kuruluşlardan Nevşehir Yetiştirme Yurdu ve Hacı Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezinin kütüphanelerine ücretsiz olarak kitaplar hediye edildi.

Nevşehir İl Müftü Vekili Yaşar Bolat ve Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya Nevşehir Yetiştirme Yurdu Müdür Vekili Ecevit Özcan‘ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yusuf Salman’da hazır bulundu. 

Yurtta kalan çocuklar hakkında Müdür Özcan’dan bilgiler alan Müftü vekili Bolat; Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitap setini kütüphanelerine koymak üzere yurt müdürü Özcan’a teslim etti.

          Daha sonra heyet, Zihinsel Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Hacı Rasim Uzer İş Eğitim Okulunu ziyaret etti. Ziyarette Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muammer Bilgin’de hazır bulundu. 

Burada da müdür Bilgin’in refakatinde okul ve rehabilitasyon merkezini gezerek, bilgiler alan Müftü Vekili Yaşar Bolat ve Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya, yürütülen hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, bilgi alış-verişinde bulunuldu. 

Sohbet sonrası Müftü Vekili Bolat, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitap setini, kütüphanelerine koymak üzere müdür Bilgin’e teslim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.