Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Milli Eğitim Müdürü Demir Gazeteciler Gününü Kutladı

EĞİTİM 09.01.2017 - 17:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Milli Eğitim Müdürü Demir Gazeteciler Gününü Kutladı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.   İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Nevşehir basınının ilin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunduğunu belirten mesajında, “ Sevgili basın mensupları sizler, Nevşehir ‘imizde kamuoyunun gözü kulağı olmuş, ilimiz, bölgemiz ve ülkemizdeki gelişme ve değişmeleri doğru algılayıp yorumlayarak okuyucusuna aktarmak suretiyle, bu anlamda toplumumuzun sesi olma görevini üstlendiniz. Zor bir ortamda, zor çalışma koşullarında, haber alma özgürlüğünün korunması, demokrasinin işletilmesi, gerçeklerin ortaya çıkarılmasında gösterdiğiniz emeğe sonsuz saygı duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, sizin ve basında her kademede görev yapan çalışanlarımızın Çalışan Gazeteciler Gününüzü içtenlikle kutlar, başarılı hizmetlerinizden dolayı teşekkür eder, selam ve sevgiler sunarım” ifadelerini kullandı.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Nevşehir basınının ilin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunduğunu belirten mesajında, “ Sevgili basın mensupları sizler, Nevşehir ‘imizde kamuoyunun gözü kulağı olmuş, ilimiz, bölgemiz ve ülkemizdeki gelişme ve değişmeleri doğru algılayıp yorumlayarak okuyucusuna aktarmak suretiyle, bu anlamda toplumumuzun sesi olma görevini üstlendiniz. Zor bir ortamda, zor çalışma koşullarında, haber alma özgürlüğünün korunması, demokrasinin işletilmesi, gerçeklerin ortaya çıkarılmasında gösterdiğiniz emeğe sonsuz saygı duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, sizin ve basında her kademede görev yapan çalışanlarımızın Çalışan Gazeteciler Gününüzü içtenlikle kutlar, başarılı hizmetlerinizden dolayı teşekkür eder, selam ve sevgiler sunarım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.