MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Milli Eğitim Müdürü Demir Kozaklıdaydı

İLÇELER 04.11.2020 - 12:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Milli Eğitim Müdürü Demir Kozaklıdaydı

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk'ü makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk'ü makamında ziyaret etti.     Ziyarette Kozaklı ilçesinin eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel durumu, Covid-19 Pandemi önlemleri, yapılacak eğitim çalışmaları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu.     İl Milli Eğitim Müdürü Demir, Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk'ün ilçe eğitimine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.     Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu 'nu makamında ziyaret etti.     Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğluile birlikte okul yapılabilecek uygun arsa yerleri ve ilçe eğitimi hakkında görüş alışverişinde bulundular.     Kozaklı merkezindeki bütün okulları ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle yakından ilgilenerek sorunlarının olup olmadığı hakkında bilgi aldı.     Sonrasında okul idarecilerinden Covid-19 önlemleri ve okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Okullarda Covid-19 Pandemisine yönelik her türlü tedbirlerin alındığını ve okulların öğrenciler için en güvenli ortam olduğunu belirterek başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Aşkar olmak üzere okul idarecileri ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar dileyerek ayrıldı. 
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk'ü makamında ziyaret etti.  

 

Ziyarette Kozaklı ilçesinin eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel durumu, Covid-19 Pandemi önlemleri, yapılacak eğitim çalışmaları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu.  

 

İl Milli Eğitim Müdürü Demir, Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk'ün ilçe eğitimine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.  

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu 'nu makamında ziyaret etti.  

 

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğluile birlikte okul yapılabilecek uygun arsa yerleri ve ilçe eğitimi hakkında görüş alışverişinde bulundular.  

 

Kozaklı merkezindeki bütün okulları ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle yakından ilgilenerek sorunlarının olup olmadığı hakkında bilgi aldı.  

 

Sonrasında okul idarecilerinden Covid-19 önlemleri ve okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Okullarda Covid-19 Pandemisine yönelik her türlü tedbirlerin alındığını ve okulların öğrenciler için en güvenli ortam olduğunu belirterek başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Aşkar olmak üzere okul idarecileri ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar dileyerek ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.