Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Milli Eğitimden Sınavda Başarılı Olan Öğrencilere Ödül

EĞİTİM 19.01.2017 - 16:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Milli Eğitimden Sınavda Başarılı Olan Öğrencilere Ödül

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Ortak Sınav’ın 1. Aşamasında Sınav Sorularının Tamamını Doğru Cevaplandıran Öğrenciler Ödüllendirildi
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Ortak Sınav’ın 1. Aşamasında Sınav Sorularının Tamamını Doğru Cevaplandıran Öğrenciler Ödüllendirildi   2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Ortak Sınav’ın 1. aşamasında sınav sorularının tamamını doğru cevaplandıran öğrenciler Mustafa Canıtez , Hasan Çetin, Serra Uz ve Ayşe Akçay ile beraberinde okul müdürleri Nevşehir Damat İbrahim Paşa Ortaokulu Müdürü Burhan Kaynar, H. Lütfi Pamukçu Okul Müdürü Harun Öcal, Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulu Müdürü İbrahim Sıtkı Öztürk, Ürgüp Ali Baran Numanoğlu Ortaokulu Müdürü İsrafil Sarıkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir´i makamında ziyaret etti.   Ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir’de katıldı.   İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Demir, sohbet sırasında öğrencilerden bu başarıya ulaşabilmek için nasıl çalıştıklarını ve ilerde hangi mesleği seçmek istedikleri hakkında bilgi alarak, öğrencilerimizin göstermiş olduğu bu başarıda öğretmenlerinin gayretli ve özverili çalışmalarının büyük katkısı olduğunu ifade etti ve aynı başarının ikinci sınavda da gerçekleşeceğine inandığını belirterek öğrencileri ödüllendirdi.     İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Ortak Sınavlarda göstermiş olduğu başarıdan dolayı öğrenciler Mustafa Canıtez, Hasan Çetin, Serra Uz ve Ayşe Akçay ve velilerini, emeği geçen öğretmenleri ve okul idarelerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.  
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Ortak Sınav’ın 1. Aşamasında Sınav Sorularının Tamamını Doğru Cevaplandıran Öğrenciler Ödüllendirildi

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Ortak Sınav’ın 1. Aşamasında Sınav Sorularının Tamamını Doğru Cevaplandıran Öğrenciler Ödüllendirildi

 

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Ortak Sınav’ın 1. aşamasında sınav sorularının tamamını doğru cevaplandıran öğrenciler Mustafa Canıtez , Hasan Çetin, Serra Uz ve Ayşe Akçay ile beraberinde okul müdürleri Nevşehir Damat İbrahim Paşa Ortaokulu Müdürü Burhan Kaynar, H. Lütfi Pamukçu Okul Müdürü Harun Öcal, Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulu Müdürü İbrahim Sıtkı Öztürk, Ürgüp Ali Baran Numanoğlu Ortaokulu Müdürü İsrafil Sarıkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir´i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir’de katıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Demir, sohbet sırasında öğrencilerden bu başarıya ulaşabilmek için nasıl çalıştıklarını ve ilerde hangi mesleği seçmek istedikleri hakkında bilgi alarak, öğrencilerimizin göstermiş olduğu bu başarıda öğretmenlerinin gayretli ve özverili çalışmalarının büyük katkısı olduğunu ifade etti ve aynı başarının ikinci sınavda da gerçekleşeceğine inandığını belirterek öğrencileri ödüllendirdi.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Ortak Sınavlarda göstermiş olduğu başarıdan dolayı öğrenciler Mustafa Canıtez, Hasan Çetin, Serra Uz ve Ayşe Akçay ve velilerini, emeği geçen öğretmenleri ve okul idarelerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.