MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı

SPOR 07.03.2018 - 20:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı

İl Spor Güvenliği Toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
  Gerçekleştirilen toplantıya; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Mustafa Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilcisi Tolga Karaca, Nevşehir Spor Yönetim Kurulu Üyesi Aşkın Kızılbayrak, Taraftarlar Dernek Başkanı Serdar Yılmaz ile İl Spor Dernekleri Temsilcileri katıldı.   Toplantıda; sezon içerisinde Nevşehir’de yapılacak spor müsabakalarının güvenli bir ortamda yapılabilmesi için alınacak tedbirler ile diğer gündem maddeleri görüşüldü.   Müsabakaların yapılacağı tesislerde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak aksamaya meydan verilmemesi konusunda titiz davranılması gerektiğini belirten Vali Aktaş, İlimizde yapılacak spor etkinliklerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması dileğinde bulunarak, sporun birliğe, beraberliğe ve dostluğa vesile olması temennisinde bulundu.
İl Spor Güvenliği Toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen toplantıya; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Mustafa Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilcisi Tolga Karaca, Nevşehir Spor Yönetim Kurulu Üyesi Aşkın Kızılbayrak, Taraftarlar Dernek Başkanı Serdar Yılmaz ile İl Spor Dernekleri Temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda; sezon içerisinde Nevşehir’de yapılacak spor müsabakalarının güvenli bir ortamda yapılabilmesi için alınacak tedbirler ile diğer gündem maddeleri görüşüldü.

 

Müsabakaların yapılacağı tesislerde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak aksamaya meydan verilmemesi konusunda titiz davranılması gerektiğini belirten Vali Aktaş, İlimizde yapılacak spor etkinliklerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması dileğinde bulunarak, sporun birliğe, beraberliğe ve dostluğa vesile olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.