Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlçe milli eğitim müdürlüğü bahçesi asfaltlandı

İLÇELER 29.09.2020 - 11:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlçe milli eğitim müdürlüğü bahçesi asfaltlandı

Derinkuyu ilçe milli eğitim müdürlüğü bahçesi asfaltlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçe milli eğitim müdürlüğü bahçesi asfaltlandı.     İlçe Müdürlüğünce yapılan açıklamada; "Göreve geldiği günden bu yana Eğitim-Öğretim camiamıza emeklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Bülent Aksoy Müdürlüğümüz bahçesine asfalt serimini gerçekleştirdi. Yapılan asfalt serimi hizmetimizde başta Belediye Başkanımız Sayın Bülent Aksoy olmak üzere Belediye çalışanlarına, hizmet araçlarıyla destekte bulunan Yazıhüyük, Nar, Sulusaray, Göre Belediyesi ve İl Özel İdaresi Başkanlarımız ile Cengiz Çavdar, Süleyman Özçelik, Bayram Yılmaz, Mustafa Topçu'ya teşekkür ederiz" ifadelerinde bulunuldu.  
Derinkuyu ilçe milli eğitim müdürlüğü bahçesi asfaltlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçe milli eğitim müdürlüğü bahçesi asfaltlandı.  

 

İlçe Müdürlüğünce yapılan açıklamada; "Göreve geldiği günden bu yana Eğitim-Öğretim camiamıza emeklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Bülent Aksoy Müdürlüğümüz bahçesine asfalt serimini gerçekleştirdi. Yapılan asfalt serimi hizmetimizde başta Belediye Başkanımız Sayın Bülent Aksoy olmak üzere Belediye çalışanlarına, hizmet araçlarıyla destekte bulunan Yazıhüyük, Nar, Sulusaray, Göre Belediyesi ve İl Özel İdaresi Başkanlarımız ile Cengiz Çavdar, Süleyman Özçelik, Bayram Yılmaz, Mustafa Topçu'ya teşekkür ederiz" ifadelerinde bulunuldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.