MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlçe Müftüleri Gülşehir'de toplandı

İLÇELER 15.11.2021 - 12:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlçe Müftüleri Gülşehir'de toplandı

2021 yılı Kasım ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’nın başkanlığında Gülşehir’de yapıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) 2021 yılı Kasım ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’nın başkanlığında Gülşehir’de yapıldı.    Toplantıya, İl Müftü Yardımcıları Dr. Ahmet Özvarinli, Nurcan Solak, Selami Kurt, Acıgöl İlçe Müftüsü Vedat Tekin, Avanos İlçe Müftüsü Harun Özkan, Derinkuyu İlçe Müftüsü Can Uyguner Gülseven, Gülşehir İlçe Müftüsü Talat İlbahar, Hacıbektaş İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, Ürgüp İlçe Müftüsü İsmail Karadavut ve Kozaklı İlçe Müftüsü Ali Çam katıldı.    Toplantıda, Ekim ayında yapılan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ve “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri değerlendirilerek Aralık ayında yapılacak etkinliklerin planlaması yapıldı.    Toplantıda il ve ilçeler arasındaki diyalog ve hizmet akışının daha verimli sürdürülmesi noktasında ilçe müftüleri görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.    İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, katılımlarından dolayı ilçe müftülerine teşekkür etti.    Toplantı sonunda din görevlilerine, Covid-19 salgını ile mücadele döneminde göstermiş oldukları üstün gayret başarılı çalışmalarından dolayı Gülşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen başarı belgelerini İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya takdim etti.         
2021 yılı Kasım ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’nın başkanlığında Gülşehir’de yapıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) 2021 yılı Kasım ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’nın başkanlığında Gülşehir’de yapıldı. 

 

Toplantıya, İl Müftü Yardımcıları Dr. Ahmet Özvarinli, Nurcan Solak, Selami Kurt, Acıgöl İlçe Müftüsü Vedat Tekin, Avanos İlçe Müftüsü Harun Özkan, Derinkuyu İlçe Müftüsü Can Uyguner Gülseven, Gülşehir İlçe Müftüsü Talat İlbahar, Hacıbektaş İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, Ürgüp İlçe Müftüsü İsmail Karadavut ve Kozaklı İlçe Müftüsü Ali Çam katıldı. 

 

Toplantıda, Ekim ayında yapılan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ve “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri değerlendirilerek Aralık ayında yapılacak etkinliklerin planlaması yapıldı. 

 

Toplantıda il ve ilçeler arasındaki diyalog ve hizmet akışının daha verimli sürdürülmesi noktasında ilçe müftüleri görüş ve düşüncelerini dile getirdiler. 

 

İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, katılımlarından dolayı ilçe müftülerine teşekkür etti. 

 

Toplantı sonunda din görevlilerine, Covid-19 salgını ile mücadele döneminde göstermiş oldukları üstün gayret başarılı çalışmalarından dolayı Gülşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen başarı belgelerini İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya takdim etti. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.