MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlhan Kaya Devlet Bahçelinin Adayı Olarak Seçime Gidiyor

SİYASET 19.05.2017 - 18:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İlhan Kaya Devlet Bahçelinin Adayı Olarak Seçime Gidiyor

MHP’deki muhaliflerin olağanüstü kongre talebinde bulunduğu günlerde MHP İl Başkanlığına atanan İlhan Kaya, Devlet Bahçeli’nin adayı olarak il kongresine gidiyor.
MHP’deki muhaliflerin olağanüstü kongre talebinde bulunduğu günlerde MHP İl Başkanlığına atanan İlhan Kaya, Devlet Bahçeli’nin adayı olarak il kongresine gidiyor.   MHP içindeki muhaliflerin MHP Genel Merkezine ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye karşı bayrak açmasıyla başlayan süreçte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin il başkanlığı gibi zor bir göreve atadığı ve bu görevi bugüne kadar layıkıyla yürüten İlhan Kaya, hafta sonunda gerçekleştirilecek olan il kongresine Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin adayı olarak çıkacak.   MHP İl Başkanlığına atandığı günden bu yana görevini büyük bir olgunlukla yürüten, sürece oldukça hakim olan, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında sonrasında sürece hakim olan, bu süreçte hem devletine, hem de Nevşehir’deki ülkücü camiaya sahip çıkan İl Başkanı İlhan Kaya’nın kongreye nasıl bir liste ile çıkacağı bilinmezken, Başkan İlhan Kaya’nın daha listesini bile açıklamadan herkesin gönlünü kazandığı ve Nevşehir halkı tarafından Devlet Bahçeli’ye atıfta bulunularak “Devlet’in Nevşehir’deki Kaya’sı” olarak adını kabul ettirdiği her geçen gün kulaktan kulağa yayılıyor.   Bilindiği üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 41 ilde 21 Mayıs tarihinde kongre tarihi belirlemiş ve mevcut il başkanlarıyla devam mesajını tüm Türkiye’ye açıklamıştı. İl Başkanı İlhan Kaya’da o 41 il başkanından biri olarak Milliyetçi Hareket Partili delegelerin huzuruna çıkacak.   MHP Genel Merkezinden edinilen bilgiye göre; MHP Teşkilat İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emri ile Nevşehir’de tek adaylarının İlhan Kaya olduğu, bunun dışında hiçbir kimseye İZİN, İCAZET, EMİR ve YETKİ verilmediğini belirttiği de öğrenildi. 
MHP’deki muhaliflerin olağanüstü kongre talebinde bulunduğu günlerde MHP İl Başkanlığına atanan İlhan Kaya, Devlet Bahçeli’nin adayı olarak il kongresine gidiyor.

MHP’deki muhaliflerin olağanüstü kongre talebinde bulunduğu günlerde MHP İl Başkanlığına atanan İlhan Kaya, Devlet Bahçeli’nin adayı olarak il kongresine gidiyor.

 

MHP içindeki muhaliflerin MHP Genel Merkezine ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye karşı bayrak açmasıyla başlayan süreçte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin il başkanlığı gibi zor bir göreve atadığı ve bu görevi bugüne kadar layıkıyla yürüten İlhan Kaya, hafta sonunda gerçekleştirilecek olan il kongresine Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin adayı olarak çıkacak.

 

MHP İl Başkanlığına atandığı günden bu yana görevini büyük bir olgunlukla yürüten, sürece oldukça hakim olan, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında sonrasında sürece hakim olan, bu süreçte hem devletine, hem de Nevşehir’deki ülkücü camiaya sahip çıkan İl Başkanı İlhan Kaya’nın kongreye nasıl bir liste ile çıkacağı bilinmezken, Başkan İlhan Kaya’nın daha listesini bile açıklamadan herkesin gönlünü kazandığı ve Nevşehir halkı tarafından Devlet Bahçeli’ye atıfta bulunularak “Devlet’in Nevşehir’deki Kaya’sı” olarak adını kabul ettirdiği her geçen gün kulaktan kulağa yayılıyor.

 

Bilindiği üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 41 ilde 21 Mayıs tarihinde kongre tarihi belirlemiş ve mevcut il başkanlarıyla devam mesajını tüm Türkiye’ye açıklamıştı. İl Başkanı İlhan Kaya’da o 41 il başkanından biri olarak Milliyetçi Hareket Partili delegelerin huzuruna çıkacak.

 

MHP Genel Merkezinden edinilen bilgiye göre; MHP Teşkilat İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emri ile Nevşehir’de tek adaylarının İlhan Kaya olduğu, bunun dışında hiçbir kimseye İZİN, İCAZET, EMİR ve YETKİ verilmediğini belirttiği de öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.