Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlim Yayma Cemiyeti Yöneticileri, Seçen'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 10.05.2018 - 19:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İlim Yayma Cemiyeti Yöneticileri, Seçen'i Ziyaret Etti

İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'i ziyaret ederek görevinde başarılar dileklerini iletti.
  İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’i makamında ziyaret ederek Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ziyarette Avlanmaz, Belediye Başkanı Seçen’ e çeşitli kültürel yayın hediye etti.   Belediye Başkanı Atilla Seçen ziyaretlerden duyduğu mutluluğu dile getirerek “ Halkımızın ve kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra, sivil toplum teşkilatlarımızın yöneticilerinin şahsıma karşı gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim.   Allah herkesten razı olsun. Bu makamlar bizlere şeref verir, ama en önemlisi değerli halkımızın gönüllerini kazanabilmek. İnanıyoruz yapacağımız çalışmalarla da halkımızın gönüllerini de kazanacağız. Belediyemizde görev yapan tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte bizlerden beklenilen hizmetleri gerçekleştirmek için çaba harcayacağız.
İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'i ziyaret ederek görevinde başarılar dileklerini iletti.

 

İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’i makamında ziyaret ederek Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ziyarette Avlanmaz, Belediye Başkanı Seçen’ e çeşitli kültürel yayın hediye etti.

 

Belediye Başkanı Atilla Seçen ziyaretlerden duyduğu mutluluğu dile getirerek “ Halkımızın ve kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra, sivil toplum teşkilatlarımızın yöneticilerinin şahsıma karşı gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim.

 

Allah herkesten razı olsun. Bu makamlar bizlere şeref verir, ama en önemlisi değerli halkımızın gönüllerini kazanabilmek. İnanıyoruz yapacağımız çalışmalarla da halkımızın gönüllerini de kazanacağız. Belediyemizde görev yapan tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte bizlerden beklenilen hizmetleri gerçekleştirmek için çaba harcayacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.