MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlk karnelerini alan minik Kardelenler tatile uğurlandı

EĞİTİM 14.06.2019 - 13:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İlk karnelerini alan minik Kardelenler tatile uğurlandı

Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri ilk karnelerini almanın heyecanını yaşadılar.
  Özel Kardelen Eğitim Kurumları Anaokulu öğrencileri başarılı geçen bir yılın sonunda öğretmenlerinden karnelerini aldılar. Büyük bir sevinç ve coşkunun yaşandığı Kardelen Anaokulunda ilk karnelerini alan minikler tatile uğurlandı.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı da miniklerin heyecanına ortak oldu. Dönem boyunca neler yaptıklarını değerlendirdiler. Kardelenli Miniklere ilkokul hakkında bilgi veren Çamcı, miniklerle birlikte karne heyecanını doyasıya yaşadılar. Kardelen Anaokulu öğretmenlerinin ve öğrencilerinin ilk karne heyecanını yaşamaları görülmeye değerdi.  
Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri ilk karnelerini almanın heyecanını yaşadılar.

 

Özel Kardelen Eğitim Kurumları Anaokulu öğrencileri başarılı geçen bir yılın sonunda öğretmenlerinden karnelerini aldılar. Büyük bir sevinç ve coşkunun yaşandığı Kardelen Anaokulunda ilk karnelerini alan minikler tatile uğurlandı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı da miniklerin heyecanına ortak oldu. Dönem boyunca neler yaptıklarını değerlendirdiler. Kardelenli Miniklere ilkokul hakkında bilgi veren Çamcı, miniklerle birlikte karne heyecanını doyasıya yaşadılar. Kardelen Anaokulu öğretmenlerinin ve öğrencilerinin ilk karne heyecanını yaşamaları görülmeye değerdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.