Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlk Kez Kapadokya’yı Gören Öğrenciler Hayran Kaldı

KÜLTÜR-SANAT 22.04.2016 - 13:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İlk Kez Kapadokya’yı Gören Öğrenciler Hayran Kaldı

Nevşehir İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Kapadokya Bölgesini daha önce gezmemiş öğrenciler gezdirildi.
Kapadokya Bölgesini daha önce gezmemiş öğrenciler Nevşehir İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Kapadokya Bölgesi gezdirildi.     Nevşehir’in çeşitli köylerinde yaşayıp Kapadokya Bölgesini görmeyen ilköğretim öğrencileri 15-21 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyon sonrasında öğrenciler ilk kez Kapadokya bölgesini gezmenin mutluluğunu yaşadı.     İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici Lale Habere yaptığı açıklamada, “ 15-21 Nisan Turizm Haftasını çeşitli etkinlikler ile kutlamış bulunuyoruz. Nevşehir’in köylerinde yaşayıp daha önce hiç peribacalarını görmemiş olan öğrencilerimizi tespit ettik. Bu öğrencilerimizi rehber eşliğinde Göreme, Uçhisar, Zelve, Paşabağları, Ürgüp üç güzeller bölgelerini gezdirdik. Öğrencilerimizin gözlerinde ki mutluluğu görmek bizleri de son derece mutlu etti. dedi  
Nevşehir İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Kapadokya Bölgesini daha önce gezmemiş öğrenciler gezdirildi.

Kapadokya Bölgesini daha önce gezmemiş öğrenciler Nevşehir İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Kapadokya Bölgesi gezdirildi.

 

 

Nevşehir’in çeşitli köylerinde yaşayıp Kapadokya Bölgesini görmeyen ilköğretim öğrencileri 15-21 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyon sonrasında öğrenciler ilk kez Kapadokya bölgesini gezmenin mutluluğunu yaşadı.

 

 

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici Lale Habere yaptığı açıklamada, “ 15-21 Nisan Turizm Haftasını çeşitli etkinlikler ile kutlamış bulunuyoruz. Nevşehir’in köylerinde yaşayıp daha önce hiç peribacalarını görmemiş olan öğrencilerimizi tespit ettik. Bu öğrencilerimizi rehber eşliğinde Göreme, Uçhisar, Zelve, Paşabağları, Ürgüp üç güzeller bölgelerini gezdirdik. Öğrencilerimizin gözlerinde ki mutluluğu görmek bizleri de son derece mutlu etti. dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.