MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlk’lerin ve En’lerin Okulu: Kardelen Koleji

EĞİTİM 29.08.2020 - 15:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlk’lerin ve En’lerin Okulu: Kardelen Koleji

Kardelen Eğitim Kurumları Nevşehir’de ilklerin ve enlerin okulu olmaya devam ediyor.
  Kardelen Eğitim Kurumları Nevşehir’de ilklerin ve enlerin okulu olmaya devam ediyor.   2020 YKS Türkiye birincisi Hüseyin kağan ÖZDEMİR ile Nevşehir’e bu alanda bir ilki yaşatan Kardelen Eğitim Kurumları rakipsiz olmanın gururunu yaşıyor. Ayrıca 13 Mart’ta başlayan uzaktan eğitimde de online derslerin verimliliği sayesinde velilerin takdirini topluyor.   Nevşehir’de bir ilk olarak “MİCROSOFT TEAMS” uygulamasını kullanan Kardelen Eğitim Kurumları uzaktan eğitiminde her anlamda güvenle yürütülebilmesi için eğitim camiasına örnek oluyor. Sadece Microsoft Teams uygulamsı ile değil, “Kardelen Akademi” ve “Otomasyon” sistemleri ile de okul ortamını evlere taşımaya devam ediyor. Okulun sadece dört duvar arasında kalmaması ilkesinden hareketle artık her yer okul olarak görülüyor. Öğrenciler bu sayede öğretmen ve arkadaşarıyla diyaloglarını aksatmadan devam ettirebiliyorlar.   1994 yılında Nevşehir’in ilk özel okulu olarak eğitim ve öğretime başlayan Kardelen Koleji her dönemde ve her alanda diğer okullara örnek olmaya devam ediyor.   43.000 metrekarelik alanıyla bölgenin en geniş yerleşkesine sahip olan Kardelen Koleji sadece sınav sonuçlarıyla değil sosyal ve sportif alanlardaki başarılarıyla da zirvede yer alıyor.   Erasmus ve e-twining projeleriyle adından söz ettiren Kardelen Koleji okullarının kapılarını Avrupa’ya açıyor. Bu yıl yapılan ve 36 aylık bir süreçte devam edecek olan Erasmus’ta dört proje kabul edilip, üç proje onay bekliyor. Bu alanda da bölgenin en başarılı okulu olarak yoluna devam ediyor.   Bütün velilerimizi ve öğrencilerimizi bu ayrıcalıkları yaşamak üzere Kardelen Kolejine davet ediyoruz.                 
Kardelen Eğitim Kurumları Nevşehir’de ilklerin ve enlerin okulu olmaya devam ediyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları Nevşehir’de ilklerin ve enlerin okulu olmaya devam ediyor.

 

2020 YKS Türkiye birincisi Hüseyin kağan ÖZDEMİR ile Nevşehir’e bu alanda bir ilki yaşatan Kardelen Eğitim Kurumları rakipsiz olmanın gururunu yaşıyor. Ayrıca 13 Mart’ta başlayan uzaktan eğitimde de online derslerin verimliliği sayesinde velilerin takdirini topluyor.

 

Nevşehir’de bir ilk olarak “MİCROSOFT TEAMS” uygulamasını kullanan Kardelen Eğitim Kurumları uzaktan eğitiminde her anlamda güvenle yürütülebilmesi için eğitim camiasına örnek oluyor. Sadece Microsoft Teams uygulamsı ile değil, “Kardelen Akademi” ve “Otomasyon” sistemleri ile de okul ortamını evlere taşımaya devam ediyor. Okulun sadece dört duvar arasında kalmaması ilkesinden hareketle artık her yer okul olarak görülüyor. Öğrenciler bu sayede öğretmen ve arkadaşarıyla diyaloglarını aksatmadan devam ettirebiliyorlar.

 

1994 yılında Nevşehir’in ilk özel okulu olarak eğitim ve öğretime başlayan Kardelen Koleji her dönemde ve her alanda diğer okullara örnek olmaya devam ediyor.

 

43.000 metrekarelik alanıyla bölgenin en geniş yerleşkesine sahip olan Kardelen Koleji sadece sınav sonuçlarıyla değil sosyal ve sportif alanlardaki başarılarıyla da zirvede yer alıyor.

 

Erasmus ve e-twining projeleriyle adından söz ettiren Kardelen Koleji okullarının kapılarını Avrupa’ya açıyor. Bu yıl yapılan ve 36 aylık bir süreçte devam edecek olan Erasmus’ta dört proje kabul edilip, üç proje onay bekliyor. Bu alanda da bölgenin en başarılı okulu olarak yoluna devam ediyor.

 

Bütün velilerimizi ve öğrencilerimizi bu ayrıcalıkları yaşamak üzere Kardelen Kolejine davet ediyoruz.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.