Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlk santra başkanlardan

SPOR 18.01.2020 - 13:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlk santra başkanlardan

Nevşehir Belediyesinin düzenlediği halı saha futbol turnuvasının ilk maçında Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ile Nevşehir SMMMO takımı karşı karşıya geldi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesinin düzenlediği halı saha futbol turnuvasının ilk maçında Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ile Nevşehir SMMMO takımı karşı karşıya geldi.   Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü kompleksi içerisinde yer alan halı saha da oynanmaya başlanan halı saha futbol turnuvasının ilk santra vuruşunu ise Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve SMMMO Başkanı Şerafettin Arslan yaptılar.   Her iki takımada maç öncesinde başarılar dileyen her iki başkanda maç boyunca atılan gollerle coşarken, kaçırılan pozisyonlar karşısında ise hop oturup, hop kalktılar.   Turnuvanın ilk maçında 8-6’lık sonuçla kazanan Nevşehir SMMMO takımı oldu.
Nevşehir Belediyesinin düzenlediği halı saha futbol turnuvasının ilk maçında Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ile Nevşehir SMMMO takımı karşı karşıya geldi.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesinin düzenlediği halı saha futbol turnuvasının ilk maçında Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ile Nevşehir SMMMO takımı karşı karşıya geldi.

 

Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü kompleksi içerisinde yer alan halı saha da oynanmaya başlanan halı saha futbol turnuvasının ilk santra vuruşunu ise Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve SMMMO Başkanı Şerafettin Arslan yaptılar.

 

Her iki takımada maç öncesinde başarılar dileyen her iki başkanda maç boyunca atılan gollerle coşarken, kaçırılan pozisyonlar karşısında ise hop oturup, hop kalktılar.

 

Turnuvanın ilk maçında 8-6’lık sonuçla kazanan Nevşehir SMMMO takımı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.