Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlkokul 1.sınıf öğrencisinden ‘Bende varım’ kampanyasına destek

GÜNCEL 06.09.2021 - 11:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlkokul 1.sınıf öğrencisinden ‘Bende varım’ kampanyasına destek

Selden mağdur olan vatandaşlar için başlatılan “Bende Varım” kampanyasına ilkokul 1.sınıf öğrencisi harçlıkları ile destek olması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.
  Selden mağdur olan vatandaşlar için başlatılan “Bende Varım” kampanyasına en anlamlı destek ilkokul 1.sınıf öğrencisi Zeynep Beren Gül’den geldi. İlkokul 1.sınıf öğrencisi Zeynep Beren Gül harçlıklarıyla biriktirmiş olduğu paraları “Bende Varım” kampanyasına destek vermek amacıyla Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e teslim etti.   İlkokul 1.sınıf öğrencisi Zeynep Beren Gül’ün böylesine anlamlı bir destek vermesinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, öğrenciye teşekkür ederken bir süre sohbet etti.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in Rafuf Nail Akman İlkokulu’na gerçekleştirmiş olduğu ziyarete AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de eşlik etti.
Selden mağdur olan vatandaşlar için başlatılan “Bende Varım” kampanyasına ilkokul 1.sınıf öğrencisi harçlıkları ile destek olması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

 

Selden mağdur olan vatandaşlar için başlatılan “Bende Varım” kampanyasına en anlamlı destek ilkokul 1.sınıf öğrencisi Zeynep Beren Gül’den geldi. İlkokul 1.sınıf öğrencisi Zeynep Beren Gül harçlıklarıyla biriktirmiş olduğu paraları “Bende Varım” kampanyasına destek vermek amacıyla Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e teslim etti.

 

İlkokul 1.sınıf öğrencisi Zeynep Beren Gül’ün böylesine anlamlı bir destek vermesinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, öğrenciye teşekkür ederken bir süre sohbet etti.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in Rafuf Nail Akman İlkokulu’na gerçekleştirmiş olduğu ziyarete AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.