Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlkokul Öğrencisi Bolat, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

GÜNCEL 14.05.2018 - 22:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İlkokul Öğrencisi Bolat, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

İlkokul öğrencisi Emre Kaan Bolat ve beraberindeki heyet Vali İlhami Aktaş’ı Makamında ziyaret etti.
  Ziyarette Emre Kaan Bolat’a Derinkuyu AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Serdal Pala, Öğretmeni Aylin Akyüz, Annesi Döne Karabakla eşlik etti.   AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Pala Öğrenci Bolat’ın ilkokul’a başladığından beri Nevşehir Valisiyle tanışmak istediğini ve kendilerini görmeyi arzuladığını bu nedenle sınıf öğretmeni ve annesi ile birlikte bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.   Meclis Üyesi Pala ve beraberindeki heyet kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür etti. Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Emre Kaan Bolat’ı Valilik makam koltuğuna oturtarak, kendisi ile bir süre sohbet ettin ardından hatıra fotoğrafı çekindi.
İlkokul öğrencisi Emre Kaan Bolat ve beraberindeki heyet Vali İlhami Aktaş’ı Makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Emre Kaan Bolat’a Derinkuyu AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Serdal Pala, Öğretmeni Aylin Akyüz, Annesi Döne Karabakla eşlik etti.

 

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Pala Öğrenci Bolat’ın ilkokul’a başladığından beri Nevşehir Valisiyle tanışmak istediğini ve kendilerini görmeyi arzuladığını bu nedenle sınıf öğretmeni ve annesi ile birlikte bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Meclis Üyesi Pala ve beraberindeki heyet kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür etti. Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Emre Kaan Bolat’ı Valilik makam koltuğuna oturtarak, kendisi ile bir süre sohbet ettin ardından hatıra fotoğrafı çekindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.