Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İmam Hatip Lisesinden Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız'a Teşekkür

EĞİTİM 30.03.2017 - 07:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İmam Hatip Lisesinden Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız'a Teşekkür

İmam Hatip Lisesi öğretmen ve idarecileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.
  Ürgüp İmam Hatip Lisesi Müdürü Selçuk Yalçın tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a "Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından tertip edilen İmam Hatip Liseleri erkek öğrenciler arasında yapılan Kuran'ın Genç Muhafızları hafızlık, Genç Sada Kur'anı güzel okuma ve Genç Bilal'ler Ezan okuma yarışmasına katkıları nedeniyle" teşekkür plaketi takdim edildi. Geçtiğimiz günlerde Ürgüp'te yapılan yarışmalarda dereceye giren Öğrencilere Okulun verdiği ödülün yanı sıra özel hediye takdim ettiği için kendisine teşekkür plaketi yapılan Yıldız, "Mensubu olduğum İmam Hatip Liseleri ile her zaman gurur duydum, Selçuk Yalçın hocama teşekkür ediyorum, tüm okullara olduğu gibi İmam Hatip Liselerine destek vermeye devam edeceğiz." dedi.
İmam Hatip Lisesi öğretmen ve idarecileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

 

Ürgüp İmam Hatip Lisesi Müdürü Selçuk Yalçın tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a "Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından tertip edilen İmam Hatip Liseleri erkek öğrenciler arasında yapılan Kuran'ın Genç Muhafızları hafızlık, Genç Sada Kur'anı güzel okuma ve Genç Bilal'ler Ezan okuma yarışmasına katkıları nedeniyle" teşekkür plaketi takdim edildi.

Geçtiğimiz günlerde Ürgüp'te yapılan yarışmalarda dereceye giren Öğrencilere Okulun verdiği ödülün yanı sıra özel hediye takdim ettiği için kendisine teşekkür plaketi yapılan Yıldız, "Mensubu olduğum İmam Hatip Liseleri ile her zaman gurur duydum, Selçuk Yalçın hocama teşekkür ediyorum, tüm okullara olduğu gibi İmam Hatip Liselerine destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.