Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İmamoğlu Hacıbektaş’ın sorunlarına el atacak

İLÇELER 25.11.2019 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İmamoğlu Hacıbektaş’ın sorunlarına el atacak

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.   Buluşmaya ilişkin açıklamasında Başkan Altıok, “İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle Kardeş Belediye olan Belediye Başkanları olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelip, verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hacıbektaş’a selamlarını iletip, Ocak ayında Hacıbektaş’ımızın sorunları çözümünde tüm adımların atılacağı müjdesini verdi. Bende şahsım, Hacıbektaş Belediyesi ve Hacıbektaş halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” paylaşımında bulundu.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

 

Buluşmaya ilişkin açıklamasında Başkan Altıok, “İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle Kardeş Belediye olan Belediye Başkanları olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelip, verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hacıbektaş’a selamlarını iletip, Ocak ayında Hacıbektaş’ımızın sorunları çözümünde tüm adımların atılacağı müjdesini verdi. Bende şahsım, Hacıbektaş Belediyesi ve Hacıbektaş halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” paylaşımında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.