Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İmar Barışında Flaş Değişiklik Yapıldı

GÜNCEL 03.07.2018 - 16:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İmar Barışında Flaş Değişiklik Yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlemeye koyulan imar barışında son bir değişiklik yapıldı.
  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar barışı başlatılmış ve vatandaşlara 7 Haziran tarihinde duyurulan açıklamada dün gece flaş bir değişiklik yapıldı.   İşte o değişiklik maddesi;   Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 07.06.2018 tarihinde yayınladığı İmar barışı e-devlet müracaat kılavuzunun;   11. Maddesinde İmar mevzuatına aykırılığın tarif edilmesi maddelerinde, 02.07.2018 tarihinde yayınladığı İmar barışı e-devlet müracaat kılavuzunda değişiklik gözlenmektedir.   Aynı Kılavuzun İmar Barışı Sürecinde Karşılaşabilecek Örnekler başlığı altında 4. Madde ve alt bendinde de değişiklikler söz konusudur.   Yapı belgesi başvurusu yapacak veya yapmış olan vatandaşların bu hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlemeye koyulan imar barışında son bir değişiklik yapıldı.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar barışı başlatılmış ve vatandaşlara 7 Haziran tarihinde duyurulan açıklamada dün gece flaş bir değişiklik yapıldı.

 

İşte o değişiklik maddesi;

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 07.06.2018 tarihinde yayınladığı İmar barışı e-devlet müracaat kılavuzunun;

 

11. Maddesinde İmar mevzuatına aykırılığın tarif edilmesi maddelerinde, 02.07.2018 tarihinde yayınladığı İmar barışı e-devlet müracaat kılavuzunda değişiklik gözlenmektedir.

 

Aynı Kılavuzun İmar Barışı Sürecinde Karşılaşabilecek Örnekler başlığı altında 4. Madde ve alt bendinde de değişiklikler söz konusudur.

 

Yapı belgesi başvurusu yapacak veya yapmış olan vatandaşların bu hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.