MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İnanır Aday Adaylık Başvurusunu Yapacak

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2013 - 20:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İnanır Aday Adaylık Başvurusunu Yapacak

AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Zafer İnanır 14 Ekim Pazartesi günü AK Parti İl Başkanlığı'na resmi başvurusunu yapacak. İnanır yaptığı açıklamada çeşitli çalışmalarda bulundum. 30 Mart 2014 yılında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkanlığı için başvurumu 14 Ekim Pazartesi günü AK Parti İl Başkanlığı'na yapacağım. Umut ederim ki AK Parti Genel Merkezimiz tarafından da bana görev verildiği takdirde Nevşehir için gece mi gündüzüme katıp çalışacağım diye konuştu.
AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Zafer İnanır 14 Ekim Pazartesi günü AK Parti İl Başkanlığı'na resmi başvurusunu yapacak.
İnanır yaptığı açıklamada çeşitli çalışmalarda bulundum. 30 Mart 2014 yılında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkanlığı için başvurumu 14 Ekim Pazartesi günü AK Parti İl Başkanlığı'na yapacağım. Umut ederim ki AK Parti Genel Merkezimiz tarafından da bana görev verildiği takdirde Nevşehir için gece mi gündüzüme katıp çalışacağım diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.