Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları Paneli Nevşehir'de Yapılacak

KÜLTÜR-SANAT 29.11.2016 - 16:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları Paneli Nevşehir'de Yapılacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları Paneli düzenlenecek.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları Paneli düzenlenecek.   İl ve İlçe İnsan Hakları Kurullarının Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmeliğin 19. maddesi ve 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü faaliyetleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personele ve üniversite öğrencilerine yönelik; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Görkem Birinci'nin başkanlığında, panelist olarak "İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları" konusunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Leyla Kahraman, "İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesinin Koruduğu Bir Değer Olarak: Mülkiyet Hakkı" konusunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Zeynep Nur Parmaksız ve "Türkiye'de Engelli Olmak" konusunda Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE)'nde görevli Prof. Dr. Hilal Onur İnce'nin katılımıyla; Valiliğimiz ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi işbirliği ile 09/12/2016 tarihinde ve 10:00-12:00 saatleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezindeki Beyaz Salonda bir panel düzenlenecektir.  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları Paneli düzenlenecek.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları Paneli düzenlenecek.

 

İl ve İlçe İnsan Hakları Kurullarının Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmeliğin 19. maddesi ve 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü faaliyetleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personele ve üniversite öğrencilerine yönelik;

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Görkem Birinci'nin başkanlığında, panelist olarak "İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları" konusunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Leyla Kahraman, "İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesinin Koruduğu Bir Değer Olarak: Mülkiyet Hakkı" konusunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Zeynep Nur Parmaksız ve "Türkiye'de Engelli Olmak" konusunda Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE)'nde görevli Prof. Dr. Hilal Onur İnce'nin katılımıyla; Valiliğimiz ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi işbirliği ile 09/12/2016 tarihinde ve 10:00-12:00 saatleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezindeki Beyaz Salonda bir panel düzenlenecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.