MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İnsanlık dışı, kölelik düzenine bir son verilmeli

NEVŞEHİR 15.11.2019 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İnsanlık dışı, kölelik düzenine bir son verilmeli

Eğitim-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı İbrahim Demir, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi öğretmenlerin iş güvencelerinin sağlanması gerektiğine dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı İbrahim Demir, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi öğretmenlerin iş güvencelerinin sağlanması gerektiğine dikkat çekti.   Demir, “Öğretmenin ücretlisi, sözleşmelisi olmaz. Öğretmen öğretmendir. Öğretmenlerin yarın ne olacaklarını kara kara düşündükleri hiçbir sistemin başarılı olma ihtimali yoktur. Bu insanlık dışı kölelik düzenine derhal son verilmeli, öğretmenlerin iş güvenceleri, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi tahsis edilmelidir. Henüz mesleğe 2 ay önce başlamış Saadet öğretmene, her gün "Pamuk ipliğine bağlısın" diyecek kadar kötü kalpli, eğitimci düşmanı yöneticiler hakkında derhal soruşturma başlatılmalı ve gereği yapılmalıdır. Meslektaşlarımıza da sesleniyoruz: Pamuk ipliğine bağlı değilsiniz. Yalnız değilsiniz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün eğitim neferleri olarak, Eğitim-İş olarak her biriniz ile yoldaşlık için biz varız. İtildiğiniz çaresizlik, güvencesizlik çukurundan sizleri çıkaracak olan güç, dayanışma ve birlikte mücadeledir” açıklamalarında bulundu.  
Eğitim-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı İbrahim Demir, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi öğretmenlerin iş güvencelerinin sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı İbrahim Demir, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi öğretmenlerin iş güvencelerinin sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

 

Demir, “Öğretmenin ücretlisi, sözleşmelisi olmaz. Öğretmen öğretmendir. Öğretmenlerin yarın ne olacaklarını kara kara düşündükleri hiçbir sistemin başarılı olma ihtimali yoktur. Bu insanlık dışı kölelik düzenine derhal son verilmeli, öğretmenlerin iş güvenceleri, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi tahsis edilmelidir. Henüz mesleğe 2 ay önce başlamış Saadet öğretmene, her gün "Pamuk ipliğine bağlısın" diyecek kadar kötü kalpli, eğitimci düşmanı yöneticiler hakkında derhal soruşturma başlatılmalı ve gereği yapılmalıdır. Meslektaşlarımıza da sesleniyoruz: Pamuk ipliğine bağlı değilsiniz. Yalnız değilsiniz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün eğitim neferleri olarak, Eğitim-İş olarak her biriniz ile yoldaşlık için biz varız. İtildiğiniz çaresizlik, güvencesizlik çukurundan sizleri çıkaracak olan güç, dayanışma ve birlikte mücadeledir” açıklamalarında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.