Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İnternette Dizi İzleyenlere Kötü Haber

GÜNCEL 31.12.2016 - 16:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İnternette Dizi İzleyenlere Kötü Haber

En popüler 4 dizi sitesine erişim engellendi
 En popüler 4 dizi sitesine erişim engellendi Türkiye'de yabancı diziseverler arasında oldukça popüler olan dört site yargı kararıyla kapatıldı.    Türkiye'deki dizi izleyicilerinin sıkça takip ettiği siteler arasında yer alan Dizibox, Dizipub, Dizimag ve Dizilab yargı kararıyla kapatıldı.   Şu anda siteye erişmek isteyen kullanıcılar, "Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi mahkeme/savcılık kararıyla erişimi engellenmiştir" yazısıyla karşılaşıyor.   Sitelerin neden kapatıldığı hakkında ise resmi bir açıklama yapılmadı  
En popüler 4 dizi sitesine erişim engellendi

 En popüler 4 dizi sitesine erişim engellendi

Türkiye'de yabancı diziseverler arasında oldukça popüler olan dört site yargı kararıyla kapatıldı. 

 

Türkiye'deki dizi izleyicilerinin sıkça takip ettiği siteler arasında yer alan Dizibox, Dizipub, Dizimag ve Dizilab yargı kararıyla kapatıldı.

 

Şu anda siteye erişmek isteyen kullanıcılar, "Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi mahkeme/savcılık kararıyla erişimi engellenmiştir" yazısıyla karşılaşıyor.

 

Sitelerin neden kapatıldığı hakkında ise resmi bir açıklama yapılmadı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.