Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İntihar etmek isteyen genci Belediye Başkanı Arı ikna etti

GÜNCEL 04.06.2019 - 06:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İntihar etmek isteyen genci Belediye Başkanı Arı ikna etti

Nevşehir’de bunalıma girerek intihar etmek isteyen genci Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ikna etti.
  Nevşehir’in Emek Mahallesi’nde, gece yarısı ailevi nedenlerden dolayı bunalıma giren 35 yaşındaki A.K isimli genç, elindeki kesici alet ile evinin balkonuna çıkarak intihara kalkıştı. Komşularının 155 Polis İmdat telefonunu araması üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.   Emniyet yetkilileri kendisini evine kilitleyen A.K’yi ikna edebilmek için uzun süre uğraştı.   Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını denetlediği sırada, İtfaiye ekiplerinin bilgi vermesi üzerine gece yarısı olay yerine gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, genci ikna etmek için çaba sarf etti.   Arı’nın kendisine her türlü sorunun da yardımcı olacağı sözünü vermesi üzerine kilitli olan kapıyı açan A.K, daha sonra polis ekiplerinin gözetiminde Başkan Arı ile birlikte Nevşehir Belediyesi’ne geldi.   Başkanlık makamında bir süre Arı ile sohbet eden A.K, yaşadığı sorunları paylaştı.   Genci bu gece misafir ederek sabah birlikte bayram namazına gitmeyi teklif eden Arı, daha sonra A.K ile birlikte belediyeden ayrıldı.
Nevşehir’de bunalıma girerek intihar etmek isteyen genci Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ikna etti.

 

Nevşehir’in Emek Mahallesi’nde, gece yarısı ailevi nedenlerden dolayı bunalıma giren 35 yaşındaki A.K isimli genç, elindeki kesici alet ile evinin balkonuna çıkarak intihara kalkıştı. Komşularının 155 Polis İmdat telefonunu araması üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

Emniyet yetkilileri kendisini evine kilitleyen A.K’yi ikna edebilmek için uzun süre uğraştı.

 

Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını denetlediği sırada, İtfaiye ekiplerinin bilgi vermesi üzerine gece yarısı olay yerine gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, genci ikna etmek için çaba sarf etti.

 

Arı’nın kendisine her türlü sorunun da yardımcı olacağı sözünü vermesi üzerine kilitli olan kapıyı açan A.K, daha sonra polis ekiplerinin gözetiminde Başkan Arı ile birlikte Nevşehir Belediyesi’ne geldi.

 

Başkanlık makamında bir süre Arı ile sohbet eden A.K, yaşadığı sorunları paylaştı.

 

Genci bu gece misafir ederek sabah birlikte bayram namazına gitmeyi teklif eden Arı, daha sonra A.K ile birlikte belediyeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.