MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İpek Çiğdem Taekwondo Türkiye Şampiyonu Oldu

SPOR 28.01.2018 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İpek Çiğdem Taekwondo Türkiye Şampiyonu Oldu

Antalya’da düzenlenen Taekwondo Türkiye şampiyonasında Nevşehirli sporcu İpek Çiğdem Türkiye şampiyonu oldu.
  Taekwondo Federasyonu tarafından 24-28 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına Nevşehirli sporcu İpek Çiğdem damga vurdu. 49 kilogramda yarışan İpek Çiğdem tüm rakiplerini mağlup ederek bir kez daha Türkiye şampiyonu olmayı başardı.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Taekwondo Antrenörü Recep Işık ve sporcumuz İpek Çiğdem’i tebrik ederiz. 
Antalya’da düzenlenen Taekwondo Türkiye şampiyonasında Nevşehirli sporcu İpek Çiğdem Türkiye şampiyonu oldu.

 

Taekwondo Federasyonu tarafından 24-28 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına Nevşehirli sporcu İpek Çiğdem damga vurdu. 49 kilogramda yarışan İpek Çiğdem tüm rakiplerini mağlup ederek bir kez daha Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Taekwondo Antrenörü Recep Işık ve sporcumuz İpek Çiğdem’i tebrik ederiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.