MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İş Adamı Ertaş, EPDK Başkanı Yılmaz ve BSTB Müsteşarı Yayan'ı Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 27.11.2017 - 17:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İş Adamı Ertaş, EPDK Başkanı Yılmaz ve BSTB Müsteşarı Yayan'ı Ziyaret Etti

Petrol Ürünleri İşveren Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Musa Ertaş, PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş ve Şube Başkanlarından oluşan PÜİS Heyeti, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Veysel Yayan'ı makamında ziyaret etti.
  Ziyarette, PÜİS’in talepleri dile getirildi.  Konuya ilişkin Bakan Müsteşarı Yayan'a ayrıntılı PÜİS raporu sunuldu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Veysel Yayan ise konuyu ayrıntılı olarak inceleyeceklerini ve PÜİS’in taleplerini değerlendireceklerini söyledi.    PÜİS'ten EPDK Başkanı'na ziyaret PÜİS Heyeti daha sonra  Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'ı ziyaret ettiler.     2017 yılının sektör, EPDK ve bayiler açısından değerlendirildiği görüşmede, EPDK’nın akaryakıt fiyatlarına ilişkin kurul kararı taslağı ile sektörün ve bayilerin gündemindeki sorunlar ele alındı. Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan PÜİS Kırıkkale Şube Başkanı Musa Ertaş, şunları söyledi: “PÜİS heyeti olarak İlk önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Veysel Yayan'ı ziyaret ettik. Bakan Müsteşarı Yayan ile sıcak ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine Petroller arası kilometre tahdidi ve kaçak akaryakıt için çözüm konularını  istişare ettik.  Ardından EPDK Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz'ı ziyaret ettik.   2017 yılının genel bir değerlendirmesini yaptık. Sektörün ve bayilerimizin gündemindeki önemli konuları Sayın Başkanımıza bir kez daha aktardık. Sayın Başkan’dan bayilerin sorunlarına EPDK’nın daha fazla duyarlı olması talebinde bulunduk. Bayilerin ve sektörün sorunları daima PÜİS’in önceliği olacaktır” dedi.
Petrol Ürünleri İşveren Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Musa Ertaş, PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş ve Şube Başkanlarından oluşan PÜİS Heyeti, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Veysel Yayan'ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, PÜİS’in talepleri dile getirildi.  Konuya ilişkin Bakan Müsteşarı Yayan'a ayrıntılı PÜİS raporu sunuldu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Veysel Yayan ise konuyu ayrıntılı olarak inceleyeceklerini ve PÜİS’in taleplerini değerlendireceklerini söyledi.    PÜİS'ten EPDK Başkanı'na ziyaret PÜİS Heyeti daha sonra  Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'ı ziyaret ettiler.  

 

2017 yılının sektör, EPDK ve bayiler açısından değerlendirildiği görüşmede, EPDK’nın akaryakıt fiyatlarına ilişkin kurul kararı taslağı ile sektörün ve bayilerin gündemindeki sorunlar ele alındı. Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan PÜİS Kırıkkale Şube Başkanı Musa Ertaş, şunları söyledi: “PÜİS heyeti olarak İlk önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Veysel Yayan'ı ziyaret ettik. Bakan Müsteşarı Yayan ile sıcak ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine Petroller arası kilometre tahdidi ve kaçak akaryakıt için çözüm konularını  istişare ettik.  Ardından EPDK Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz'ı ziyaret ettik.

 

2017 yılının genel bir değerlendirmesini yaptık. Sektörün ve bayilerimizin gündemindeki önemli konuları Sayın Başkanımıza bir kez daha aktardık. Sayın Başkan’dan bayilerin sorunlarına EPDK’nın daha fazla duyarlı olması talebinde bulunduk. Bayilerin ve sektörün sorunları daima PÜİS’in önceliği olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.