Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İş adamı Ertaş, Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

NEVŞEHİR 24.07.2019 - 11:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İş adamı Ertaş, Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
  Musa Ertaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk basınında sansürün kaldırılmasının 111. yıl dönümünde tüm basın emekçilerinin ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.   Basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır. Toplumun doğru bilgilendirilmesi çok büyük bir öneme haiz olduğu gibi, bunu mümkün kılabilmek için de, özgür bir basına ihtiyaç vardır.   İçinde bulunduğumuz iletişim çağında yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları dünyadaki tüm gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmenin yanında vatandaşımız ile devletimiz arasındaki iletişimin sağlanması gibi önemli bir sorumluluğu da üstlenmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle basında sansürün kaldırılışının 111. yıl dönümünde, ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız başta olmak üzere bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar ve sağlıklı günler diliyorum.”  
Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Musa Ertaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk basınında sansürün kaldırılmasının 111. yıl dönümünde tüm basın emekçilerinin ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.

 

Basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır. Toplumun doğru bilgilendirilmesi çok büyük bir öneme haiz olduğu gibi, bunu mümkün kılabilmek için de, özgür bir basına ihtiyaç vardır.

 

İçinde bulunduğumuz iletişim çağında yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları dünyadaki tüm gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmenin yanında vatandaşımız ile devletimiz arasındaki iletişimin sağlanması gibi önemli bir sorumluluğu da üstlenmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle basında sansürün kaldırılışının 111. yıl dönümünde, ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız başta olmak üzere bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar ve sağlıklı günler diliyorum.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.