MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İş Adamı Leblebici, Milletvekili Açıkgöz'e Verdiği Sözü Tuttu

GÜNCEL 27.03.2017 - 19:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İş Adamı Leblebici, Milletvekili Açıkgöz'e Verdiği Sözü Tuttu

Funny Cam Sanayi Ticaret A.Ş 15 Nisan Cumartesi gününden itibaren hizmete başlıyor.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından iş adamlarına yatırım yapma çağrısına cevap veren iş adamı Muzaffer Leblebici Nevşehir’de hizmete açacağı Funny Cam Sanayi Ticaret A.Ş fabrikasının ilk imzaları atıldı. Nevşehir’den tüm Türkiye’ye cam üretecek olan fabrika 15 Nisan 2017 Cumartesi gününden itibaren hizmete başlayacak.   İş adamı Muzaffer Leblebici tarafından Nevşehir’e kazandırılan Funny Cam Sanayi Ticaret A.Ş. de bir çok kişiye iş istihdamı sağlayacakken Nevşehir’in Türkiye’ye açılan penceresi olacak.   İş adamı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada, “AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz iş adamlarına yatırım yapma çağrısının ardından bizde bu çağrıya kayıtsız kalamazdık. Söz verdiğimiz gibi Nevşehir’de ilk fabrikamız olan Funny Cam Sanayi Ticaret A.Ş şirketimiz 15 Nisan tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak. Nevşehir’in tüm Türkiye’ye açılan penceresi olacağız” dedi.   İş adamı Muzaffer Leblebici ikinci fabrikalarının da çalışmalarına başladıklarını ifade ederken, “ Nevşehir’de 15 Nisan tarihinde açılacak olan fabrikamıza ek olarak Funy Gıda Sanayi fabrikamızı da çalışmalarına başlıyoruz. Allah’ın izni ile de ikinci fabrikamızı da en kısa zamanda Nevşehir’e kazandıracağız” diye konuştu. 
Funny Cam Sanayi Ticaret A.Ş 15 Nisan Cumartesi gününden itibaren hizmete başlıyor.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından iş adamlarına yatırım yapma çağrısına cevap veren iş adamı Muzaffer Leblebici Nevşehir’de hizmete açacağı Funny Cam Sanayi Ticaret A.Ş fabrikasının ilk imzaları atıldı. Nevşehir’den tüm Türkiye’ye cam üretecek olan fabrika 15 Nisan 2017 Cumartesi gününden itibaren hizmete başlayacak.

 

İş adamı Muzaffer Leblebici tarafından Nevşehir’e kazandırılan Funny Cam Sanayi Ticaret A.Ş. de bir çok kişiye iş istihdamı sağlayacakken Nevşehir’in Türkiye’ye açılan penceresi olacak.

 

İş adamı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada, “AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz iş adamlarına yatırım yapma çağrısının ardından bizde bu çağrıya kayıtsız kalamazdık. Söz verdiğimiz gibi Nevşehir’de ilk fabrikamız olan Funny Cam Sanayi Ticaret A.Ş şirketimiz 15 Nisan tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak. Nevşehir’in tüm Türkiye’ye açılan penceresi olacağız” dedi.

 

İş adamı Muzaffer Leblebici ikinci fabrikalarının da çalışmalarına başladıklarını ifade ederken, “ Nevşehir’de 15 Nisan tarihinde açılacak olan fabrikamıza ek olarak Funy Gıda Sanayi fabrikamızı da çalışmalarına başlıyoruz. Allah’ın izni ile de ikinci fabrikamızı da en kısa zamanda Nevşehir’e kazandıracağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.