Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İş Adamı Leblebici, Nevşehirli Atletlere Sahip Çıktı

SPOR 26.02.2018 - 21:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İş Adamı Leblebici, Nevşehirli Atletlere Sahip Çıktı

İş Adamı Muzaffer Leblebici sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor.
  İş adamı Muzaffer Leblebici, Nevşehir’de Funny Cam A.Ş.’yi hizmete kazandırmasının ardından Nevşehir’e desteklerine aralıksız devam ediyor. Nevşehir’in adeta yarayan kanasına merhem olan iş adamı Muzaffer Leblebici bugüne kadar hiçbir iş adamı tarafından sahip çıkılmayan Avrupa ve dünya şampiyonluklarını Nevşehir’e kazandıran atletizmcilere destek oldu. Nevşehir’e son zamanlarda Balkan,Avrupa ve Dünya şampiyonluklarının yanı sıra sayısız Türkiye şampiyonlukları getiren milli atletlere sahip çıkan iş adamı Muzaffer Leblebici, bugüne kadar Nevşehirli iş adamlarının yapmadığını da yaparak bir kez daha örnek bir davranış sergiledi.   Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com ailesi olarak bugüne kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün imkanlarıyla ayakta duran milli atletlerimize örnek bir hareket ile destek olma kararı veren iş adamı Muzaffer Leblebici’ye teşekkür ederiz.  
İş Adamı Muzaffer Leblebici sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor.

 

İş adamı Muzaffer Leblebici, Nevşehir’de Funny Cam A.Ş.’yi hizmete kazandırmasının ardından Nevşehir’e desteklerine aralıksız devam ediyor. Nevşehir’in adeta yarayan kanasına merhem olan iş adamı Muzaffer Leblebici bugüne kadar hiçbir iş adamı tarafından sahip çıkılmayan Avrupa ve dünya şampiyonluklarını Nevşehir’e kazandıran atletizmcilere destek oldu. Nevşehir’e son zamanlarda Balkan,Avrupa ve Dünya şampiyonluklarının yanı sıra sayısız Türkiye şampiyonlukları getiren milli atletlere sahip çıkan iş adamı Muzaffer Leblebici, bugüne kadar Nevşehirli iş adamlarının yapmadığını da yaparak bir kez daha örnek bir davranış sergiledi.

 

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com ailesi olarak bugüne kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün imkanlarıyla ayakta duran milli atletlerimize örnek bir hareket ile destek olma kararı veren iş adamı Muzaffer Leblebici’ye teşekkür ederiz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.