Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İş-Kur’un Türkiye birinciliği onuru

NEVŞEHİR 16.09.2019 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İş-Kur’un Türkiye birinciliği onuru

İş-Kur İl Müdürlüğü Türkiye geneli başarılarına bir yenisini daha ekledi.
  NEVŞEHİR(MHA) İş-Kur İl Müdürlüğü Türkiye geneli başarılarına bir yenisini daha ekledi.   İşgücündeki işsizlerin işe yerleştirilmeleri konusunda Ülke genelinde önemli başarıları halen elinde bulunduran İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü Türkiye geneli yeni bir başarıyı daha kazanarak Nevşehir’i onurlandırdı.   Arif Sıddık Barata önderliğindeki İl Müdürlüğü Türkiye genelinde yapılan değerlendirmelerde Özel Sektör İşyerleriyle İşbirliği alanında Türkiye birinciliğini kazandı.
İş-Kur İl Müdürlüğü Türkiye geneli başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) İş-Kur İl Müdürlüğü Türkiye geneli başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 

İşgücündeki işsizlerin işe yerleştirilmeleri konusunda Ülke genelinde önemli başarıları halen elinde bulunduran İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü Türkiye geneli yeni bir başarıyı daha kazanarak Nevşehir’i onurlandırdı.

 

Arif Sıddık Barata önderliğindeki İl Müdürlüğü Türkiye genelinde yapılan değerlendirmelerde Özel Sektör İşyerleriyle İşbirliği alanında Türkiye birinciliğini kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.