Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşbirliği protokolü imzalandı

NEVŞEHİR 11.09.2020 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İşbirliği protokolü imzalandı

Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.     Oda Başkanı Şerafettin Arslan ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Öcal işbirliği protokolüne imza atan isimlerdi.     İmza törenine  Öğretim üyeleri Doç. Dr. Şükran Tanç, Ahmet Tanç, Öğretim Üyesi Dr. Murat Demirel, Ahmet Somuncu, SMMM Murat Çöloğlu ve SMMM Ömer Özcan Gömeç'te katıldılar.  
Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.  

 

Oda Başkanı Şerafettin Arslan ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Öcal işbirliği protokolüne imza atan isimlerdi.  

 

İmza törenine  Öğretim üyeleri Doç. Dr. Şükran Tanç, Ahmet Tanç, Öğretim Üyesi Dr. Murat Demirel, Ahmet Somuncu, SMMM Murat Çöloğlu ve SMMM Ömer Özcan Gömeç'te katıldılar.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.