MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşitme Engelliler Milli Takım Teknik Direktörü, Seçen'i Ziyaret Etti

SPOR 19.07.2018 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşitme Engelliler Milli Takım Teknik Direktörü, Seçen'i Ziyaret Etti

İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Metin başkanlığındaki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.
  1-11 Ağustos 2018 tarihleri arasında İsveç’ de düzenlenecek İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Nevşehir Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde bir süreden beri kamp çalışmaları yapan İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı, antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor.   İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Metin ve İşaret Dili tercümanı ve Antrenör Kuddusi Aydın, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek , Milli Takımın çalışmalarına ilişkin bilgilerde aktardı.   Seçen, 11 gün süre ile devam edecek Avrupa İşitme Engelliler Milli Futbol Takımına başarılar dileğinde bulundu.   Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ziyaretin anısına, İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Metin’e , Avanos el sanatları ürünü olan Anfora takdiminde bulunurken, Metin’de Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e üzerinde isminin yazılı olduğu 50 numaralı forma hediye etti.
İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Metin başkanlığındaki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.

 

1-11 Ağustos 2018 tarihleri arasında İsveç’ de düzenlenecek İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Nevşehir Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde bir süreden beri kamp çalışmaları yapan İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı, antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor.

 

İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Metin ve İşaret Dili tercümanı ve Antrenör Kuddusi Aydın, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek , Milli Takımın çalışmalarına ilişkin bilgilerde aktardı.

 

Seçen, 11 gün süre ile devam edecek Avrupa İşitme Engelliler Milli Futbol Takımına başarılar dileğinde bulundu.

 

Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ziyaretin anısına, İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Metin’e , Avanos el sanatları ürünü olan Anfora takdiminde bulunurken, Metin’de Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e üzerinde isminin yazılı olduğu 50 numaralı forma hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.