MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR’dan NTSO genç girişimciler kurulana ziyaret

NEVŞEHİR 08.07.2019 - 18:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR’dan NTSO genç girişimciler kurulana ziyaret

Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Merkez İlçe Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adem Akgümüş ve iş adamı Halil Doğan’dan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren’e ziyaret.
  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen ziyarette Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri Nurullah Avşar, Semih Aldatmaz, İbrahim Kurt, Mehmet Yıldız’da hazır bulundular. Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Merkez İlçe Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adem Akgümüş ve iş adamı Halil Doğan Genç Girişimciler Başkanı Osman Vergiveren’e görevlerinde başarılar dileyerek başkanlığı süresi boyunca kendisine ve genç girişimciler adına yapılacak olan her türlü faaliyette işbirliğine hazır olduklarını dile getirdiler.   Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genç Girişimciler Kurulu’nun görevleri ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.   Daha sonra Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan’ı makamında ziyaret eden heyet genel sekreter İ.Hakkı Aydoğan ile görüş alışverişinde bulundular.
Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Merkez İlçe Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adem Akgümüş ve iş adamı Halil Doğan’dan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren’e ziyaret.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen ziyarette Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri Nurullah Avşar, Semih Aldatmaz, İbrahim Kurt, Mehmet Yıldız’da hazır bulundular. Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Merkez İlçe Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adem Akgümüş ve iş adamı Halil Doğan Genç Girişimciler Başkanı Osman Vergiveren’e görevlerinde başarılar dileyerek başkanlığı süresi boyunca kendisine ve genç girişimciler adına yapılacak olan her türlü faaliyette işbirliğine hazır olduklarını dile getirdiler.

 

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genç Girişimciler Kurulu’nun görevleri ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

 

Daha sonra Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan’ı makamında ziyaret eden heyet genel sekreter İ.Hakkı Aydoğan ile görüş alışverişinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.