Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR Engelli Projeleri Kabul Edildi

GÜNCEL 09.05.2018 - 23:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR Engelli Projeleri Kabul Edildi

İşkur İl Müdürlüğü ile engelli ve hükümlü projeleri konusunda anlaşma imzalandı.
  Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Aktif İşgücü Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca engellilerin ve eski hükümlülerin özelikle kendi işlerini kurmalarına ve engellilerin işe uyumlarını ve mesleki eğitimlerini amaçlayan projelere kaynak sağlamak amacıyla ‘Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden Tahsil Edilen İdari Para Cezalarını Kullanmaya Yetkili Komisyonun Çalışma Usul ve Esasları Hakkında yayımlanan Genelge ‘kapsamında, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvuruda bulunan ve İŞKUR Genel Müdürlüğünce projesi kabul edilen toplam 9 Engelli ve 6 Eski hükümlü, İl Müdürü Arif Sıddık Barata ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı.   Engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın mesleki eğitim ve rehabilitasyonları ile istihdamlarını temel görev olarak gören İŞKUR, genelge kapsamında projeleri onaylanmış olan engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza Kurs sorumlusu Neslihan Elaçmaz tarafından proje yararlanma şartları, büyükbaş ve küçükbaş hayvan faturalandırma, sigorta-poliçe gibi konularda bilgi verildi.   Proje desteği almaya hak kazanan vatandaşlar kendilerine sağlanan bu imkan ve destekten dolayı İl Müdürü Arif Sıddık Barat ‘ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. İl Müdürü BARATA devletimizin engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza olan destek ve teşviklerinin süreceğini belirtip, proje sahiplerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
İşkur İl Müdürlüğü ile engelli ve hükümlü projeleri konusunda anlaşma imzalandı.

 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Aktif İşgücü Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca engellilerin ve eski hükümlülerin özelikle kendi işlerini kurmalarına ve engellilerin işe uyumlarını ve mesleki eğitimlerini amaçlayan projelere kaynak sağlamak amacıyla ‘Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden Tahsil Edilen İdari Para Cezalarını Kullanmaya Yetkili Komisyonun Çalışma Usul ve Esasları Hakkında yayımlanan Genelge ‘kapsamında, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvuruda bulunan ve İŞKUR Genel Müdürlüğünce projesi kabul edilen toplam 9 Engelli ve 6 Eski hükümlü, İl Müdürü Arif Sıddık Barata ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı.

 

Engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın mesleki eğitim ve rehabilitasyonları ile istihdamlarını temel görev olarak gören İŞKUR, genelge kapsamında projeleri onaylanmış olan engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza Kurs sorumlusu Neslihan Elaçmaz tarafından proje yararlanma şartları, büyükbaş ve küçükbaş hayvan faturalandırma, sigorta-poliçe gibi konularda bilgi verildi.

 

Proje desteği almaya hak kazanan vatandaşlar kendilerine sağlanan bu imkan ve destekten dolayı İl Müdürü Arif Sıddık Barat ‘ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. İl Müdürü BARATA devletimizin engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza olan destek ve teşviklerinin süreceğini belirtip, proje sahiplerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.