MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR, Engelli ve Eski Hükümlü Projeleri Devam Ediyor

NEVŞEHİR 02.07.2018 - 15:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR, Engelli ve Eski Hükümlü Projeleri Devam Ediyor

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından engelli ve eski hükümlülere kendi işini kurabilmesine yönelik sağlanan hibe destekleri devam ediyor.
  İlimizde hayvancılık alanında proje sunan 32 Engelli ve 9 Eski Hükümlünün projeleri onaylanmış ve İŞKUR olarak 75 büyükbaş, 343 küçükbaş hayvan alımı yapılması için kişi başı 50 bine kadar toplamda yaklaşık 2 milyon TL tutarında destek sağlandı.   Hibe destekleri hakkında bilgi veren İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıddık Barata yaptığı açıklamada; “Engelli ve eski hükümlülerimize yönelik proje karşılığı İŞKUR hibe desteklerimiz her alanda devam ediyor. Kendi işini kurmak isteyen Engellilerimize 50 Bin TL ye kadar hibe sağlamaktayız. Nevşehir’de Hayvancılık alanında proje hazırlayan 40 engelli ve 1 eski hükümlü kardeşimize 75 büyükbaş ve 343 küçükbaş hayvan ile 1 işyeri malzemelerinin hibe olarak finansmanını sağladık. Değerlendirme aşamasında olan 31 Engelli veya eski hükümlü kardeşimizin projeleri ise Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Değerlendirme Komisyonunca 2018 Eylül ayında değerlendirilecek olup Eylül ayının son haftası belli olacak şekilde sonuçlandırılacaktır” dedi.
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından engelli ve eski hükümlülere kendi işini kurabilmesine yönelik sağlanan hibe destekleri devam ediyor.

 

İlimizde hayvancılık alanında proje sunan 32 Engelli ve 9 Eski Hükümlünün projeleri onaylanmış ve İŞKUR olarak 75 büyükbaş, 343 küçükbaş hayvan alımı yapılması için kişi başı 50 bine kadar toplamda yaklaşık 2 milyon TL tutarında destek sağlandı.

 

Hibe destekleri hakkında bilgi veren İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıddık Barata yaptığı açıklamada; “Engelli ve eski hükümlülerimize yönelik proje karşılığı İŞKUR hibe desteklerimiz her alanda devam ediyor. Kendi işini kurmak isteyen Engellilerimize 50 Bin TL ye kadar hibe sağlamaktayız. Nevşehir’de Hayvancılık alanında proje hazırlayan 40 engelli ve 1 eski hükümlü kardeşimize 75 büyükbaş ve 343 küçükbaş hayvan ile 1 işyeri malzemelerinin hibe olarak finansmanını sağladık. Değerlendirme aşamasında olan 31 Engelli veya eski hükümlü kardeşimizin projeleri ise Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Değerlendirme Komisyonunca 2018 Eylül ayında değerlendirilecek olup Eylül ayının son haftası belli olacak şekilde sonuçlandırılacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.