MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR İl Müdürü Barata, Kavak Belediyesi’ni ziyaret etti

NEVŞEHİR 18.10.2019 - 10:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İŞKUR İl Müdürü Barata, Kavak Belediyesi’ni ziyaret etti

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi müdürünü konuk etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi müdürünü konuk etti.   Bölgenin önemli iş istihdamı alanlarından biri olan depoları geçen İş-Kur İl Müdürü Barata ziyaretle ilgili değerlendirmelerinde; “İstihdam kapsamında Kavak beldemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı ve Halk Eğitim Müdürümüzle beraber patates depoları ve unutulmaya yüz tutmuş meslekleri icra eden yerlere ziyarette bulunduk” dedi.  
Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi müdürünü konuk etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi müdürünü konuk etti.

 


Bölgenin önemli iş istihdamı alanlarından biri olan depoları geçen İş-Kur İl Müdürü Barata ziyaretle ilgili değerlendirmelerinde; “İstihdam kapsamında Kavak beldemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı ve Halk Eğitim Müdürümüzle beraber patates depoları ve unutulmaya yüz tutmuş meslekleri icra eden yerlere ziyarette bulunduk” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.